6 aylık bir ilişkim var partnerimin bende önce sadece tek bir sevgilisi olmuş o da 3 yıl sürmüş ve kız ayrılmış ondan bana sevgisinden eminim ama hala o kızı unutamadı diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin için bu ilişki ilk mi peki daha öncesinde senin sevgilin oldu mu
ben ilk defa aşık oldum ilk ilişkim ama ben onun için ilk ilişki ilk aşkı değilim
Sana karsi sevgisinden eminsen niye şüphe ediyorsun ki biraz kıskanç gibisin galiba
ilk aşkı o çünkü ister istemez şüphe ediyorum ayrılan da o değil kız terk etmiş
Dogrusun da azcok belli olabilir sana tavirlarindan hareketlerinden vs
Düşünecegine açıkca sor
böyle bir cesarete şu an sahip değilim
boşuna düşünüyorsun bence
aklımdan çıkmıyor kafayı yemiş gibi hissediyorum ilk aşkı ilkleri hiçbir şeyi değilim kendimi kötü hissediyorum
senden önce de hayatı vardı tabii ki sevgilisi olmuş olcak
ya tabii ki olabilir ama ilkim olan kişinin ilki olmak istemem doğal değil mi içim içimi yiyor
şu an sevgilisi sensin? Hiçbir şeyi değilim diyob
ya bu ilkler falan uydurma hiçbir anlamı yok ilkin her şeyin ilk kötü olur
ilk tanistigimizda o kızı çok ovmustu iste bu dünyada sevdiğim tek kadın oydu falan ben geçenlerde telefonuna bakarken benle tanışmadan önce arkadaşına attığı mesajı gördüm 3 yıl geçmesine rağmen - metroda "onu" gördüm sandım çok heyecanlandım ama değilmiş kalbim çok hızlı atıyor- yazmış ama benimle tanışınca çoktan unuttum ben de bitti demişti o mesajı gördüğümden beri eskisi gibi olamıyorum ona
bu mesajı gördüğünde sen var miydin
hayır benle tanışmadan 1 ay önce bu
tanistiktsn ne kadar sonra sevgili oldunuz
1 ay sonra sevgili olduk ben samimiyetimiz ilerleyince ona bana dünyada sevdiğin tek kadının o olduğunu söylemiştim diye dalga geçtim o da sana bu kadar aşık olacağımi o zaman nerden bilebilirim demişti
sana bunu hissetiriyor mu? Sana anlatıyor mu sevgilisini? Bunlar yoksa bence takilacagin bir şey yok çünkü zaten 6 ay geçmiş çocuk çoktan unutmuş. Sen biraz fazla kiskancsin sanirim. Ama büyük sorun değil benxe bu
çok nadir konusuruz ben de çok rahatsız oluyorum her konu açılınca ama rahatça anlatıyor sadece bir insan 3 yılını unutabilir mi?
unutur evet. Seni anlıyorum benim sevgilim daha kötüydü bana belli ediyordu. Sanki hâlâ seviyormuş gibi anlatiyordu
öyle konuşurken ben onun her şeyini seviyordum demişti
Anlayacagin seninkinde bir sorun gözükmüyor
ben unutup unutmadığını nasıl anlayabilirim...
Bilmiyorum, yanlışlıkla onun ismiyle seslenmesi, onu sürekli anlatması, seninle onu kiyaslamasi, sosyal medyadan onu stalklamasi bir sürü şey olabilir
teşekkür ederim şu an daha bok gibi hissediyorum bir süre bunu atlatmayacgim sanırım
çocuk belli de etmiyormuş sana 6 ay olmuş neden takıyorsun kii
daha önce platonik hislerim oldu birisine karşı tam flört ettik sevgili olacağız yatakta eski sevgilisi ile fotoğrafini gördüm güven problemim var asamiyorum kimseye anlatamıyorum ona çok aşığım ama ayrılmak istiyorum sırf bu düşünce yüzünden
üzüldüm ama ayrılma bence bunu aşabilirsin
çocuğun bir hatasını göremedim ben anlattiklarinda
aslında var bizim ilk aylarimizdi o kızın ismini sormuştum kızın hakkında konuşmuştuk ardından bana o kızın ismini söyledi ben galiba bunu asamiyorum bahanesi de konuşunca aklımda kalmisti evimin önünde saatlerce bekledi inmedim beni o gün kırdığı kadar hiçbir zaman kırmadı
senin hikayeni bı şeye benzettim
Turkcem iyi degil biri beni aydinlatabilir mi siz ne anladiniz bu yazida? ↗
neye
buna
bilmiyorum bok gibiyim bok
özele gel istiyosan anlat, yanlis anlama
teşekkürler mesaj atamıyorum seviye yüzünden
Anladım takip istediği atabilirsin, çocuğun bir hatasını göremedim onunla ilgili konuşacaktim