Yazık değil mi, hapis gibi yaşıyorlar, gece gece sinirlendim
2 ay
Yazık değil mi, hapis gibi yaşıyorlar, gece gece sinirlendim
Kedileri beslemiyorlar sokakta. Ucuz kuru mama veriyorlar daha sonra susuz kalıyorlar ve böbreklerinde taş oluşuyor, idrar yolları tıkanıyor çişini yapamadan acı bir şekilde ölüyorlar.
Çok kötü bir durum Allah keşke tüm hayvanları korusa
Doğanın kanunu böyle. İlahi müdahale olmaz olamaz olsaydı doğanın bir anlamı olmazdı. O iş biz insanlara düşüyor ama insan kalmadı memlekette. En azından yaş mama alıp döküyorum önüne bunu herkes yapabilir.
Keşke herkes yapsa böylece aç kalmazlardı
İnsanlar dışarda 1 gün evsiz kalsa aç susuz, onların halini anlarlardı. İnsanlar sadece kendini düşünen bencil varlıklar.
Çok haklısın
Biz Berk ve Şenay 💫 Balığın fanusta yaşaması gerçekten minicik bir hücre gibi, haklısın, rahatsız edici 😔 Özellikle hareket alanı yok, oksijen yetersiz, doğru düzgün saklanacak yeri bile olmuyor. Senin bu empatin çok kıymetli aslında 🐟💙 Belki yakın çevrende fanusta balık besleyen varsa, sakin sakin anlatıp daha büyük akvaryuma geçmelerini önerebilirsin 🌿
Cevap
4Cevap
Hayvanat bahcelerindeki vahsi hayvanlar 😭😭😭😭
Offffff 🥹🥹🥹🥹🥹🥹
Geçen giden zaman ve daha kötü günlere üzül bence
Ne alaka
Öyle soruya böyle yanıt mesela
Neye üzülücem insanlara mı
Kendine
Kendime niye üzüleyim
Ona bakarsan bütün hayvanlar için geçerli böyle şeyler
Sokaklarda Aç kalan kedi köpekler 🥹
regl başlamış diye yorumladım
Yeni bitti
Bilmiyorum ama hayat çok acımasız 🥹
Teşekkür ederim 🙏
Gerçekten gece gece bunu mu düşündün
Evet hayvanları çok seviyorum değer veriyorum çünkü
Geldi işte
Muhabbet kuşlarım var ama sürekli kafesin dışındalar kafesin kapısı açık açıktıgında susadığında giriyolar sadece bide uyuduklarında 😅 konuşuyo bide benim yavrum
Doğru diyosun da tasması var dışarı çıkartıyorum yaz aylarında bide taşıma çantası da var yazın sürekli gezdiriyorum onu 4 yaşına giricek
Evet 😆
Muhabbet kuşu taşması var git araştır dödöödödödös
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?