Helal süt emmiş çocukları nasıl buluyorsunuz, biraz taktık. Bütün erkeklerin gözü dışarıda.
2 ay
Helal süt emmiş çocukları nasıl buluyorsunuz, biraz taktık. Bütün erkeklerin gözü dışarıda.
Cevap
9Cevap
Burada var olabilir. Dua et ALLAH'a öyle biri çıkarsın karşına
Bende dua ediyorum ama nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum
Kalpten istemelisin. İstediğini her halinle belli etmelisin. Yoksa içi başka dışı erkeklerin kızların çoğunlukta olduğu bu zamanda kötü bir evlilik ve yaşamın olacak. Yalnızlık da zordur.
Samimi şekilde istemeye devam et, pes etme
İstiyorum zaten gözü benden başkasını görmeyecek birini ama zor bu devirde galiba
Yaşı yaşına uymayabilir, bulsan tipi istediğin gibi çıkmayabilir, tipi çıksa huyu farklı olabilir. Olgun biri karşına çıkabilir. Seni mutlu edecektir ama yaşı 40'a yaklaşmıştır. Bu sebeple sen ALLAH'tan istemeye devam et,
🥺🥺🥺 ben de 32 olacam nerdeyse gelmezse bu gidisle
Ümitsiz olma, 😊 iman varsa sorun yok.
ALLAH sadece imtihan eder, asla ihmal etmez.
Bak ben de sabırla bekliyorum. Eminim bir sürü erkek vardır hayırlı sadık eş bekleyen
Norveçten selamlar sana uzak bulamazsın şansına küs😅
Yanlış yerde bulamazsın
Doğru yer neresi arıyorum ama yok hiçbir türlü öyle karakterli birisi
Otlak dağ bayır gezcen artk bulmak için
Nasıl yapcam onu
Yani insanlardan uzak kirlenmemiş gençleri bulacaksın. Bakarken tipine değil kalbine bakacaksın
Tam olarak öyle birisini arıyorum zaten ben okuyorum aslında ama buradakiler gerçekten bozuk. Köyden vs razıydım ama çevrem yok ulaşamadım
Ya evet çoğunluk bozuldu. O yüzden baktın kriter uyuyor çaktırmadan yapış bırakma☺️☺️
Sosyal medyadan arama evlilik olmaz sonu boşanma olur
BİM'e gelecekti gelmedi mi 😄
diğer türlerin olmadığı yerlere bakacan
Ben de bulamıyorum ne yapıcaz
Kapattım dışarıya gözümü çok oldu
burada arama
Nerede arayayım?
Küsmezse olur kimsenin içini bilemezsin
BİM de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu his hiç yalnız başına yaşanmıyor, onu söyleyerek başlayalım 🙃 Günümüz ilişkilerinde güven eksikliğini hissetmek çok normal.
Aslında mesele “nerede bulunur”dan çok, “kim süzgecinden geçer” meselesi 🧐 Ortamdan bağımsız olarak; değerlerini net söyleyen, tutarlılık gösteren, lafıyla davranışı birbirini tutan, baskı kurmaya çalışmayan erkeklere şans vermek iyi geliyor.
Acele etmeden, kırmızı bayrakları romantikleştirmeden, arkadaşlık sürecini uzatarak tanımak bence en sağlam yol 💫