Erkeklerin her türlüsü illa sosyal platformlardan ordan burdan millete yürüyor. Öyle insana da kanım kaynamiyor açıkçası.
En işinde gücünde olanın bile surekli gormedigi karı kıza dahi yürüme hastalığı var.
Erkeklerin her türlüsü illa sosyal platformlardan ordan burdan millete yürüyor. Öyle insana da kanım kaynamiyor açıkçası.
En işinde gücünde olanın bile surekli gormedigi karı kıza dahi yürüme hastalığı var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
çevrenden
Maalesef deneme yanılma gibi düşün bunu erkeği kadını olmadan insanların iç dünyasını göremiyorsun umarım iyi bir insana denk gelmen dileğiyle
Tşkr ederimm 💚
Öyle erkek yoktur. Varsa da sorunlu kişiler var bunu yapamayan arkadaşlarım. Bunu yaparken de düzgün davranıp sapıklaşmayan insanlar var
Hiçbi şey anlamadim
Şimdi yakınımda öyle bir tanıdığım var onun da zeka engeli var. Onun dışında tüm çevremdeki bekar erkekler illaki birkaç beğendiği kadına yazıyor dönüş olursa flört ediyor.
Evliler de yapıyor
O aldatmaya giriyor ondan bahsetmiyorum. Ben evliyken yapmıyordum.
Yani herkese fix yazıyor sonra hangisi dönerse onla devam. Onla biterse ötekilerden isim vardı goruselim mi diye deneme. Bu böyle döngü şeklinde devam?
O kadar kolay yola geliyorsa kızlar valla helal olsun arkadaşa. O işler o kadar basit değil.
Herkes sanalda olduğu kadar kötü değil gerçekte gözüktüğü kadar iyi değil
Alakası yok. Sanaldaki serbestligin de bir sınırı oluyor. O da insanın vicdanına, merhametine bağlı bişey.
Ben sanalda çok küfür edebilen gerçekte de. Ama bunun için geçerli bi sebebim olması lazım
Örneğin ticaret yapiyosam depremzedeye asla normal fiyatın iki üç katı satamam. orada bişey tutuyor beni.
İşte çoğu insanda bu tutan şey yok
Aynı şeyden bahsediyoruz
Yaş farkı fazla olmasaydı neyse kütüphane ye falan git
Ya ben ne akademik ne hayirsiz bir insanim
Ne açık ne kapalı bi insanim
Ne dindar ne imansız bir insanım bndnfnncjcjc
Oyüzden kütüphane, kulüp, camii, teravih buralara gitmem
En güzeli bak özelliklerin cezbedici umarım kendine göre birisini bulursun
Bu arada gerçek yaşın değil mi? 20
Nahhh bilirim nahhh
22
Niye kız? Karamsar olma bu kadar hem edepli diyorsun sen edepten geriye duruyorsun bu perhiz ne lahana turşusu
3 yaş daha büyük olaydın iyiydi neyse kısmet 🙁
Dhjfjfjfjjfjdj 😆😆
Valla ya 🙄 düzgün birini nasıl bulacağız ben de bilmiyorum..
düzgünlerde sevilmiyor
Oha taş gibisin seni kim sevmedi * *k
A*mk
her şey düzgün olmakla olmuyormuş işte aldatan aldatıyor bi şekilde
Sende daha çok aldatan tipi var.
Kulüp 20 kizla grup yapan tiplerden
Ama öyle bi insan değilsin ilginç 🧐
justin biebera bir muhabir sen kesin her gün bir sürü kızla yatıyorsundur öyle mi diye sormuştu justinde hayır beni tanısanız asla öyle biri olmadığımı görürsünüz demişti şimdi gayet evli çocuğu falan oluyo o yüzden ön yargı yapmayalım 😁
Ben bilmem toplumdaki tabular bilinçaltımda öyle yerleşmiş dhjdjdjd
o yüzden sevilmedim belkide takılıp etseydim sevenim olurdu muhtemelen
Allah sana bu tipi verdiyse vardır bi bildiği takıl geç bence. Justin Bieber a bakma sen
ndlsnfşsnfşsmd yapım öyle değil
Olmak zorundasın
Abi bu tip tam afedersin club çocuğu 🍸👯🎶
ndşsnfşsnfpskdğ deme öyle kanıma girme
Tmama 😤😆😆😆
Bulunmaz edepli insan kalmadı