Sorum gayet açık. Çok cool bir tip değilim. Aşık olduğum kişi çok çapkın ve kendini bişey zanneden cool, özgüvenli hatta ukala tiplerden. Daha kötüsü ona olan hislerimi biliyor ama beni kardeşi gibi görüyor. Ve eminim beni yanında özgüvensiz bulduğu için böyle görüyor beni. Hoşlandığı kızların fotografini bile gösteriyo bana. Bu adamı nasıl tavlayıp benden hoşlanmasını sağlayabilirim ve elde tutabilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılMerhaba,
Çapkın erkek elde tutulmaz! Gözü dışarıda olanın gözü her daim dışarıda olur ki zaten herkesin gözü dışarıda aç gözlü doyumsuz karaktersiz!
Çapkın planlardan uzak durmalıdır! Çapkın olmayan gözü dışarıda olmayan erkekler var iken çapkın olanı elde tutmak ve tavlamak çok saçma!
Bok'a nereden bakarsan bak, bok boktur! Boktan lokum olmaz! Lokum var iken boktan uzak durun! Bokun lokum olmasını beklemeyin!
Gönlünüzce olsun...84 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
EyvAllah
- +1 yıl
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😅
En İyi Cevaplar
+1 yılUzun süreli bir çalışma ile olur.. yapabilirsin zor değil..
138 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapabilirim? Var mı taktik?
- +1 yıl
Var tabi ama durumlara karşı esnek olman gerekiyor.. her durumun kendi içinde çözümü olur
Soran+1 yılMesela?
- +1 yıl
Seni ve onu birde ortamınızı bilsem daha iyi yorum yaparım..
Soran+1 yılBen onun gözünde küçük, özgüvensiz bir kızım ve bu yüzden beni kardeşi gibi görüyor. Gerçek karakterim bu değil aslında ama nedenini bilmediğim bir şekilde çocuk beni böyle görüyor. O ise çok havalı, özgüvenli, hiçbir kız buna karşı koyamaz diye düşünen çapkın bir tip. Şimdi benim onun gözündeki bu özgüvensiz küçük kız imajını kırmam lazım ilk öncelikle ama bunu nasıl yapıcağımı bilmiyorum. Fizik olarakta minyonum ve uzun zaman görüşmesek daha sonra görustugumuzde bana bakıp dediği laf hiç büyümemişsin oluyor😂
- +1 yıl
Yaşlar kaç.. sen 15 o 19 gibi bir imaj oluştu kafamda..
Soran+1 yılHayır şu an ben 26 o 27 ama 10 yıllık mesele bu. İlk aşık olduğumda ben 16ydım o 17ydi. Hala unutmadım ve o da bana hala 16 yaşında kız çocuğu gibi davranıyor. Kafasından bu imaj silinmiyo bir türlü nedense
- +1 yıl
Ne tür ortamlarda bir araya geliyorsunuz..
Soran+1 yılİkimizinde gittiği bir cafe var. Genelde orda oluyoruz yazlıkta. Kışında ben özledim falan filan diye mesaj atıp ikna edersem öyle buluşuyoruz ve bu bulusmada bana tavlamaya calistigi kızları gösteriyo. Onun dışında ikimizde farklı şehirlerdeyiz
Soran+1 yılHaaa bir de şu var. Mesela ben erkek arkadasim olmamasina ragmen tepkisine bakmak icin erkek arkadasim olduğunu söyleyince benimle neden hala konuşuyorsun da diyebiliyor beni kardeşi olarak görmesine rağmen.
- +1 yıl
Hiç sevgilin olmadi mi
Soran+1 yılbir ara bunu unutmak için biriyle cikiyim dedim tipide buna benziyodu diye. Ama birini birinin yerine koymak karşındaki insanada ayıp, o yuzden ayrildim yürütemedim. Uzun sürmedi iliski hic cikmadim desem inanırsın yani
- +1 yıl
Biraz daha yanında etrafında kal... hafif imalarda bulun
Soran+1 yılNasıl yapiyim bu imaları?
Soran+1 yılNe diyim mesela?
- +1 yıl
Sevdiğini belli eden imalar o anki konuya göre değişir.. yerli yersiz saçmalama tabi ki.. saçların ne güzel, gösterin ne güzel diyebilirsin.. bu gün çok yakışıklı görünüyorsun diyebilirsin.. ama konu bunlardanken söyle durup dururken deme.. başbaşa kalmaya çalış.. başbaşa kalınca koluna gir bahane ile eline dokun... yani sırnaş biraz.. hayranlığını belli et...
Soran+1 yılTeşekkürler güzel fikirlermiş😊
- +1 yıl
Daha fazlasıda vat
- +1 yıl
Arada sor söylerim
Soran+1 yılDaha fazlası nedir?
- +1 yıl
Neyin
- +1 yıl
Hmm pardon meseleyi komple unutmusum ben dur baştan okuyim geliyorum..
- +1 yıl
Tamam.. bir bak bakalım bu çocuk nasıl kızlardan hoşlanıyor.. ipucu vermek için sana o kadar da gösteriyor.. hoşlandığı kızlara benze biraz.. onların giyim tarzına dikkat et.. onlar gibi giyin saçlarını öyle yaptır. Makyajını öyle yap.. jest ve mimiklerine dikkat et.. Birazda cilveli davran odun gibi durma.. gülüşün bakışın konuşuşun cilveli olsun..
- +1 yıl
Birazda tavizkar ol ama bunu sadece ona karşı olduğunu bilsin.. başka hiçbir erkek için yapmayacağın şeyleri onun için yap.. bilmem anlatabiliyor muyum..
- +1 yıl
Walla bunca taktikten sonra olmazsa gel beni vur.. ya da sen uygulayamamışsındır derim.. bire bir çalışmak gerekir ama özel ders ücreti alırım o zaman😂😂😂
Soran+1 yılValla çok güzel taktikler bunlar okurken bile havaya girdim😂 sen bu işi biliyosun kesinlikle😂 öncelikle tabi ki dediğin gibi ben de nasıl kızlardan hoşlandığını anlamak için gösterdiği kızları inceliyorum. Çok gösterişli, sarışın ve biraz etine dolgun ya da ideal kilolu seviyo. Çocuk zaten sporcu, beni cok zayıf buluyo. Kendide söylüyo sen cok zayıfsın diye. Mesela bir gün ona, napıyosun vb. Konuşurken özledin mi beni diye sordum. Valla özledim ama sen kilo aldın mı ele avuca gelir misin diyor.😂 Hatta bir gün yüz yüzeyken de yüzün çok güzel de biraz etli butlu olsan sana bakmayanını tanımam diyip dişiyle dudağını sıkmıştı. Simdi sen bana kilo al o zaman diceksin belki ama benim yapmadığım şey kalmadı hiç kilo alamıyorum. Kilo alsam belki bir nevi şansım dahada artıcak ama nasıl yapicagimi bilmiyorum. Ayrıca daha fazla önerin varsa cevaplarını bekliyorum, yardımcı olduğun için de çok teşekkür ederim😊
- +1 yıl
Sporla kilo alabilirsin.. küçükte olsa ağırlık egzersizleri yapmalısın.. bol karbonhidrat yani pilav makarna ekmek ye ama ürün çeşitliliğin olsun.. hergün ayni besinleri kullanma.. ve proteinli gıda almalısin.. sakın yağlanarak kilo alma bu hayatınin hatası olur.. göbek yapma ama kalçanı etlenetek kesinlikle büyüt.. heryerini etle büyüt yağla büyütme.. bişey daha var ama etik değil.. Yani hormonlarla nasıl yapabileceğini biliyorum ama doğru bulmuyorum.. sonu kötü bitebilir... sen bol karbonhidrat ve protein al ve etlenerek kilo al.. bunun içinde ağırlıkla antrenman yap.. squat plank sınav barfiks gibi antrenmanları hafta 3 gün antrenman rutinine koy.. unutma sevgi emek ister.. son bişey gelismeleri yeni ve seni gösteren elbiselerle ona gönder bu bana yakışkışmi diye sor ama bakımlı güzel ve cezbedici olsun.. cesur olsun yani biraz..
Soran+1 yılOoo anladım ne demek istediğini, tamamdır 😉😂 önce kilo almak lazım tabi bunun için, umarım başarılı olurum😊
- +1 yıl
Oğlan kesin sende.. rahat ol..
Soran+1 yılKeşkeee😊 inşallah🙏🙏🙏
- +1 yıl
Benim de bir konuda yardıma ihtiyacım var ama
Soran+1 yılSöyle bakalım belki benim de sana yardımım dokunur
- +1 yıl
Boşver yazamam burda kalsin..
Soran+1 yılNey? Söyle hadi
- +1 yıl
Burdan söyleyemem ya isim açık..
Soran+1 yılMesaj atılmıyo özelden. Denedim de
- +1 yıl
Önce takip etmelisin
Soran+1 yılEttim
Aklıma istemsiz şekilde bu sözü getirdin; küçükken aldığım dışı güzel, içi hep çürük çıkan elmalı şekerler gibisin. Aranızdaki tek fark; o elmalı, sen ise 'el'malı...
Kamu mallarını özelleştirmeye çalışıp başına kayyum diye kendini atamaya kalkışırsan bir gün o malın gerçek sahibi gelir seni yerinden/yurdundan eder. Beyhude çabalara girişmek yerine pembiş rüyalar toplu gösterimden uyanmalı kendine adam gibi mert birini bulmalısın.16 Yorumla
Soran+1 yılBen bu kişiyi zorla sevgilisinden ayırıp kendime çekicem demiyorum ki yani kimsenin gerçek sahibi yok bu yüzden yerimden beni edicek kimsede yok😊mert gibi birini bulma konusunda haklı olabilirsin ama gönül gözü mertlik dinlemiyor maalesef...
- +1 yıl
Sen yanlış anlamışsın yazdıklarımı tatlım.. Ayrıca karşındaki kişinin sevgilisi yok sevgilileri, değişik flörtleri var ve sen hayatında olsan bile o böyle davranmaya devam edecektir. Şirket sahibi kendisi ne de olsa istediğini atar, istediğine geçici bir süre yönetmelik verir, istediğini işten çıkarır. Onun gönlünü, gözünü, ruhunu, bedenini, aklını, fikrini sen doyuramazsın istersen Adriana Lima çekiciliğinde ol çapkın adam çapkındır onu öyle kabul edeceksen, her kahrına/aldatmasına/ağlatmasına göz yumacaksan ne ala fakat sadece belli bir süre onun aklını meşgul edeceğini sonrasında yine özüne döneceğini asla unutma!..
Soran+1 yılŞimdi oldu😊 evet tamamen haklısın aslında
- +1 yıl
Haklı olmamayı diler, sana burada tüm samimiyetimle satırlarca tavsiyeler ve tüyolar vermeyi çok arzu ederdim prensesim lakin mal belli 😂 umarım her şey gönlünce olur senin için dua edeceğim Rabbim yolunu, bahtını açık etsin sevgine layık insanlarla karşılaşman ümidiyle.. Bu arada en iyi görüş seçimin içinde çok teşekkürler... 💕
Soran+1 yılAmin Allah hepimizin yolunu açık etsin, ben teşekkür ederim güzel duaların için🙏
+1 yılŞu hayatta en emin olduğum sözlerden biri vardır ''huylu huyundan vazgeçmez''. Böyle insanları tavlayabilirsin çünkü onlar herkese tav ama elinde tutamazsın çünkü onlar elden ele/kucaktan kucağa...
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsin😊
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇapkın erkeği elinde tuttuğunu zannedersin ama sadece tuttuğunla kalırsın. Ne oyunları biter, ne yalanları elinde bir oyuncak gibi oynar durursun. Üzülmeyi istemiyorsan hiç uğraşmaya kalkma.
30 Yorumla
+1 yılÇapkın erkeğin en çok hoşuna giden. Kendini ulaşılmaz sanan havalarda uçan kızlarla oynamak. Onunla egosunu yaşamak. Öyle birini tek masum dürüst ona değer veren kişi elde eder. Onunla herşeyini paylaşacağına inanacağı saf kalpli kız elde eder. Onu seksapellik hiç bir zaman elde edemezsin. Fikrinle saf kalbinle elde edersin
23 Yorumla
Soran+1 yılBen böyleyim. Masum iyi niyetli ama beni de kardeşi gibi görüyor. Ben de acaba biraz hareketli egolu mu olmak gerekiyo diye düşünüyodum
- +1 yıl
Sakın öyle birşey yapma bu sefer senide diğer kızlar gibi görür o zaman iyicene gözünden düşersin kendin ol zamanla farkeder seni öyle insanın çevresi sahtedir oda farkındadır. Ama birgün sıkılacak bu sahtelikten sana işte o zaman kendiliğinden gelecek.
Soran+1 yılAmin amin amin inşallah
+1 yılÇok seven bir adam
çapkın olsa bile durulabilir
Sanırım onun kalbini kazanmanız lazım en mantıklısı bu..
yapabilirseniz.22 Yorumla
Soran+1 yılKalbini nasıl kazanıcam bunu bilmiyorum ve ben de bunu yapmak istiyorum aslında
- +1 yıl
Bunu siz bulacaksiniz
Sen gurursuz musun? Böyle bir sey olabilir mi? Sana hoşlandığı kızların resmini gösterecek hala yaninda gezeceksin. Sen olsen yaninda tutamazsin. Zaten o kiymetsizligi vermissin ona. Ne yapsam bu enayi benle kalır dio Şu an ..
12 Yorumla
Soran+1 yılAşkta gurur olmaz😊
Bence bir kadın cinselliğini kullanarak erkeğin aklını başından döndürebilirsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılYani beni sadece cinsellik için kullanmasına izin mi vericem? Yatak ilişkisi olucak aramızdaki ilişki sadece. O zaman benim yattığı kızlardan ne farkım kalır?
- +1 yıl
Sevgilinle cinsellik yaşayıp yasamacagina sen karar ver bana sorarsan izin verme derim ayrıca bazı kızlar hem sevgi hem seks ister bazı kızlar ise sadece zevkini düşünüp seks yaşamak ister. Son olarak o kızlardan bir şartla farkın olacak her manada ona hiçbir kızın vermediğini verirsen farklı olursun o erkeğin gözünde.
Gizli Üye(25-29)+1 yılarkadaşım erkekler çok seviliyor nedennnn bana da arkadaşım tipi var diyorlar ama ben çok sakin efendi bir çocuğum evet artık arkadaşım olma vakti yetti lan
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPic olacak arkadaşım olan yerler ksnsjso
Soran+1 yılHem p.. c olup hem sakin olmak nasıl oluyor😂 ya öylesindir ya böylesindir
Cevap sahibi+1 yılSessiz p.. clerdenim ben jdjejsiwow
Soran+1 yılHahaha o daha tehlikeli😂
Cevap sahibi+1 yıl☠️☠️
+1 yılBunu sen yapamazsın. Öyle yaptığını zannedersin ama o seninle oyuncak gibi oynar. Hiç deneme bence..
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oynar peki benimle?
- +1 yıl
Anlayamazsın işte. Çeşit çeşit oyunlar yapar, ben sana hepsini anlatsam yine bitmez oyunları. Kendimden biliyorum.
Soran+1 yılSen neler yapıyosun mesela?
- +1 yıl
Boşver :)
çapkın olmayan erkek olmuyor mu illa çapkın mı olmalı
14 Yorumla
Soran+1 yılKonu çapkınlık değil ki. Aşk bu aşık olurken çapkın mısın diye sormadım, onu gördüm ve aşik oldum. Tanımaya başlayıncada bahsettiğim karakterde biri olduğu ortaya cıktı
Soran+1 yılYani benimle beraberken başka kızı da tavlamayacagi ne malum diyosun. Bu da bir ihtimal dogru
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılfazla kendini meşgul etme onunla bu işten bişey çıkmaz önüne bak ok...
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden imkansız bisey mi?
- +1 yıl
evet kesinlikle, sence umut var mı?
Soran+1 yılYok😢
- +1 yıl
platonik aşk yorar bitirir insanı kendine saygın kalmaz yani sıkıntılı bir durum kes at...
+1 yılİlerde srni üzecek bir insanın eline niyw koz veriyorsun kiAcısını gene kendin cekicen
10 Yorumla
+1 yılKendini kullandırmayı mı seviyorsun, üzülmeyi mi seviyorsun yoksa? ✂️
10 Yorumla
+1 yılTavlamak zor değil ama elde tutmak nerdeyse imkansız
10 Yorumla
+1 yılİlgiden alakadanve isteklerinden geri bırakmazsan elinde kalabilir
10 Yorumla
+1 yılbence çapkın bir erkekle uğraşmayın..
üzlürüsünüz..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı. Uğraşma zamaninw yazık öyle tipi ne yapcan
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok aşığım
+1 yılkızgın ateşte az yağda pembeleşene kadar kavur :D
22 Yorumla
Soran+1 yılİmkansız yani😂
- +1 yıl
yaa neden kendizini üzmek için bu kadar çaba harcıyosunuz anlam veremiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılelde tutabileceğine inanıyor musun cidden?
14 Yorumla
Soran+1 yılİnanmıyorum ki burda sizlere soruyorum nasıl tutarım diye😊
- +1 yıl
Hayır bize degil ulema heyetine de sorsan böyle bir asma elde durmaz neden kadir kıymet bilen birine kaymaz ki o gönlünüz
Soran+1 yılGönül bu ota da b*ka da derler ya severken kadir kıymet bilmeyen biri olup olmadigini yüzünden okuyamıyoruz maalesef
- +1 yıl
o yüzden bir kişinin yüzünden çok kalbine bakmak önemli ence.
+1 yılTavlanmıyor denedim gördüm
31 Yorumla
Soran+1 yılAaaa neler yaptın mesela?
+1 yılİşin zor.. 😂 Rüzgara karşı çş yapma bence
14 Yorumla
Soran+1 yılImkansiz diyenlerdensin sende😁
- +1 yıl
😂 😂 Evet kb
Soran+1 yılHaklisin😂
- +1 yıl
Sen bu sevdadan vazgec degerını anlıcak birini bul bari..
+1 yılKadın eğlendirirse , eğlenicek başka kadın aramaz
13 Yorumla
Soran+1 yılKadın bir adamı nasıl eğlendirebilir ki? Cinsel anlamda mı?
- +1 yıl
Adam hadi işine arıyor kısaca , sende biraz onlar napıyorsa onu yap ona karşı öyle davran öyle giyin ne bilim öyle konus , yuvarlanıp gidin işte , bu kötü bişey değil her erkek sevgilisinden ona karşı cinsel manada hadi işine olmasını ister bir dene , memnun kalmazsan ben burdayım ✋🏻
- +1 yıl
Hadi işine olan yerlere sürtk koy öyle oku
Kullanıp kullanıp gider
19 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kullanır?
Soran+1 yılÖpüşür koklaşır belki daha ileri gitmek ister bu anlamda seni kullanır ve defolup gider diyosun yani
Soran+1 yılMaalesef öyleyiz. Nerde bizi üzen var gidip onun pesine takiliyoz
Soran+1 yıl😂😂😂
O adam baya lakayitmis yaa
15 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ki
Soran+1 yılÇare ne peki?
Sexapalite ile tavlarsın
12 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntı şu ki öyle seksi bir kız da değilim minyonum küçücük fizigim var. Adam etli butlu seviyo. Nasıl sexapalite yapabilirim ki?
+1 yılBence tutma hayır gelmez ondan
20 Yorumla
+1 yılOnu sevmiyormus gibi davran ve ondan kaç
22 Yorumla
Soran+1 yılYa tamamen beni unutursa böyle yapınca?
- +1 yıl
Şimdiki durumundan daha iyi risk al
Bence o tipten'se hiç yaklaşma derim 😅
23 Yorumla
Soran+1 yılaldatır diye mi
+1 yılniye kendini yoruyorsun, bence hic ugrasma
20 YorumlaBöyle insanlar için zaman harcamaya bile değmez
30 Yorumla
+1 yılEvlen bir de çocuk yap :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAdam beni istemiyo zorla mı yatıcam😂
- +1 yıl
Tavana bağla üstüne düşür :)
eeee sen beni tarif etmişsin
15 Yorumla
Soran+1 yılHehhh tarife uyman güzel. Peki kardeşin gibi gördüğün bir kızı, atıyorum 5 yıl sonra görsen hangi özelliğinden aniden etkilenirdin?
Soran+1 yılSen herkese şans veren minnoş çapkın ukala tiplerdensin anladım😂
- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılUğraşma
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Adamdan nasıl bahsettiğine baksana. Hem yerin dibine sok hem de nası tavlarım de. Aynı senin gibi bir kız vardı bir ara hem bana hakaret ederdi hem de peşimde koşardı. Peşimi bırakması için çok uğraştım.
Soran+1 yılEee adamın karakteri bu, yalan mı söylicem. Dogruları söylemek onu yerin dibine sokmak değil, bu özellikte birini tavlamak icin sizlerden yardim istiyorum sadece. Sen nasıl peşini bıraktırdın o kıza? Ne dedin de vazgeçti senden?
- +1 yıl
Çektim konuştum benden sana bir yol olmaz diye
+1 yılBu imkansız..
16 Yorumla
Soran+1 yılHiç umut yok diyosun
- +1 yıl
Sen de bunun farkındasın aslında..
Soran+1 yılFarkındayım ki o yüzden sizlere soruyorum😊
- +1 yıl
Umarım bir hata edip de onunla evlilik yoluna gitmezsin.. emin ol hayatın kararır..
Soran+1 yılO kadar mı diyosun ya
- +1 yıl
Gördüğüm örnekler böyle..
+1 yılKüllü renk ile. :).
11 Yorumla
Soran+1 yılKüllü renk mi? Anlamadım?
+1 yılBence hiç bulaşma 😃
20 YorumlaYa bir süre ilgi göster sonra çekmeyı bir dene
11 YorumlaTutamazsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiye uğraşıyorsun
10 Yorumla
+1 yılUğraşma
20 YorumlaElde tutamazsın
10 YorumlaYazın bana
10 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi