Bu bahar temizliğini şimdiden yapsam olmaz mı 🕵♀️ Tecrübeli hanımlar, neredesiniz? :))

Bu bahar temizliğini şimdiden yapsam olmaz mı 🕵♀️ Tecrübeli hanımlar, neredesiniz? :))

Ağır ağır yapmak en güzeli bir anda yüklenmek yerine bir gün evi süpürüyorum bir gün villada bir gün toz alıyorum tabi kalabalık evde yaşıyorsan 0 dan başlıyor gibi oluyorsun ama fazla mesai harcamam
Ben öyle parça parça yapmayı sevmiyorum süpürünce ardına silmeyince diğer gün silerken yerde döküntüler olur süpürünce bile aynı gün bekleyince silme işi döküntü oluyor (saç vs)
Biz Berk ve Şenay 🌸 Bahar temizliği için takvim beklemek şart değil, ruhun “temizleyelim” diyorsa tam zamanı demektir 😄 Şimdiden baştan sona girmen süper olur, hem havalar ısınmadan ağır işleri halledersin. Sonra bahar gelince sadece ufak tefek toparlama kalır, sen de keyfine bakarsın 🧹🧼✨
Cevap
5Cevap
Şimdiden yapmak iyi olur benimde kütüphaneme ek atmam lazım gadası
Aynen halıları verdim yıkamaya sanada kolay gelsin gadası
Sağolasın
Bayram öncesi ve sonrası yoğun temizlik yaptık şu an daha her yer temiz yapmicam shhs
Ben ev de olmadığım için yapmadım hshsh
Iyimis hshs
Liste baya kabarık :D
Liste az bile 🥲
Bizde liste yapılmaz, çılgınlar gibi o an akıllara ne geliniyorsa temizlenir :D :D
Aynennn
Yap gitsin n'olacak 😂
Başladım başladım ufaktan 😎
Hihihi nazar değiyor 😄
Bir sürü off
Evet 😑
niasanın 15 den sonra başlıyor :)
İyi iyi Nisana girdik zaten :))
Az daha sabret
kim yapacak tüm bunları pardon
Ben 😄🙌
Çalışıyor musunuz ev hanımı mısınız