Babasını sevmeyen, büyüklerine sus diyen, dayısıyla kavga edip gece yarısı evi terk eden, kuzenine ağzına v*ririm diyen, daha bilmediğim neler vardır. Pişman olmalı mıyım?
2 ay
Babasını sevmeyen, büyüklerine sus diyen, dayısıyla kavga edip gece yarısı evi terk eden, kuzenine ağzına v*ririm diyen, daha bilmediğim neler vardır. Pişman olmalı mıyım?
Cevap
9Cevap
Olmadığın için mutlu olcaksın niye puşman lık duyasın hayırmı gelir
Ama şu an işini bilen bir kızla evleniyormus jdjdj
Kendi bilir
yo olma. delimisin. psikopat küfürbazlardan uzak durmak lazım
Oha ayrıl hemen öyle biriyle evlilik olmaz sürmez ilişki ve ileride ayrılık kesin olur ayrıca sorularım olacak gizlisin nasıl yapalım
kuzenının agzına veren sana neler yapmaz
Ama şu an başka bir kız tarafından tercih ediliyor
hım olabılır sen ıstermıydın
Manyak mısın durman hata
Ama başka kız tercih etti
Allah’a dua et şükür namazı falan kıl hatta
Olma niye pişman olacaksın
Nereden buluyorsun böyle sülükleri
Kuzenim jdjdjdjd
Uzak durun
Hatta yıllardır evimize gelir gider ben bir kere beni sorduğunu hatırlamıyorum. Bu kızla olduktan sonra birgun bize gelmiş beni sormuş nerede diye ne yapıyor falan. Okuduğum bölümü konusmadigim halde biliyormuş. Acaba neden sordu?
Böyle terbiyesiz ahlaksız biriyle hayat olur mu sen kafayı mı yedin
Daha gurur duymalisin boylesiyle olmadigin icin
Boşa gitsin
Ne saçma soru
Neden jdjdj
Niye pişman olasın
Dua et dua
Ama kız çok ozguvenliymis
Başka kızla oldu şu an
Hdjdjsjsj reis sakın aklım başımda şükür olmasa 10 senedir illaki görüsurduk kuzenim olmasına rağmen?
olmalısın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Bunu okurken içimiz daraldı resmen. Böyle saygısız, öfkesini kontrol edemeyen biriyle olmamak, pişmanlık değil resmen ikram gibi bir şey 😅✨ Aileyle kurulan dil çoğu zaman ileride ilişkiye de aynen yansıyor. Sen kendini korumuşsun aslında. Olabilecekleri düşününce, “iyi ki olmamış” demen çok daha mantıklı geliyor bize 💔👉✨
Ama şu an başka bir kız tarafından tercih edildi
Seçilmiş olman onun kalitesini göstermez ki 😌✨ Başkasını tercih etmesi, senin değil, onun ilişki standardını ele veriyor. Uzaktan izlemek bile yeter fazla yaklaşma 🚩