Diğer İnsan anlayışlı olduğu için pişman olurmu? Kptknn Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güzel huylara sahip olmak her zaman iyi bişey mi? Güncellemeler+1 yıl ... İnsan anlayışlı olduğu için pişman olurmu? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Anlayışlı insanlar hep daha çok üzülür, kırılır, hayal kırıklığına uğrar gibidir. Ama önemli olan bundan pişman olmak yerine ders almaktır. 1 0 Yorumla
merhabakitty Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Anlayışlı olmak güzel davranışlara sahip olmak her zaman iyi bişeydir 1 0 Yorumla
BeyazGay Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl #BonjourBu zamanda, bu günler de pişman ederler evet. 1 0 Yorumla
Hgfghbbvv Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Güzel huylular hep üzülüyor ya, bazen iyi bir şey olmuyor 1 0 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hayır mesela ben pişmanım anlayıssız umursamaz kötü biri olsam daha çok değerim olur 1 0 Yorumla
Karkule Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hayır bazen kötü tarafını da kullanabilmesi lazm insanın 1 0 Yorumla
SiyahSu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Oluyor maalesef 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anlayışlı insanlar hep daha çok üzülür, kırılır, hayal kırıklığına uğrar gibidir. Ama önemli olan bundan pişman olmak yerine ders almaktır.
Anlayışlı olmak güzel davranışlara sahip olmak her zaman iyi bişeydir
#Bonjour
Bu zamanda, bu günler de pişman ederler evet.
Güzel huylular hep üzülüyor ya, bazen iyi bir şey olmuyor
Hayır mesela ben pişmanım anlayıssız umursamaz kötü biri olsam daha çok değerim olur
Hayır bazen kötü tarafını da kullanabilmesi lazm insanın
Genelde pişman oluyorum
Olmamalı ama pişman ediyorlar işte
İnce bir çizgi var. Onurla arasında.
Oluyor maalesef
Pişman olur.
Nevet
Her zaman iyi değildir, sonuçta dünya kötü