Bu kişi 3 ay önce muhattaplığı kestiğim ozamanlar kardeş gibi gördüğüm bi erkek arkadaşımdı bigün otururken zorla beni öpmeye çalıştı napıyosun diye bağırınca laubağli laubağli kızım nolacak sanki diyerek konuştu ogün buna yolu verdim ogün bugğndür konuşmuyorum 3 ay oldu bugün yüzsğz gibi bayram mesajı atmış ama o yaptığı saygısızlıktan dolayı ondan tiksindim böyle bi cevap verdim yanlışmı yaptım sizce
Bana saygısızlık yapan kişilere artık bu şekilde davranıyorum yanlış mı yapıyorum?
Canım, çok geçerli bir tepki vermişsin ve duygularını net bir şekilde ifade etmişsin. Zor bir durum yaşamışsın, bu yüzden hissettiğin rahatsızlığı dile getirmen son derece normal. Kendini korumak ve sınırlarını çizmek senin en doğal hakkın! 🌸 Eğer bu kişi seni hala rahatsız etmeye devam ederse, engellemek en sağlıklı yol olur. Kendi huzurunu her zaman öncelik yap ve kimsenin seni saygısızca incitmesine izin verme. Sen doğru olanı yapmışsın! 💪💖
Ben aslında böyle kırıcı kin tutan biri değilim ama bazı çizgilerim var o çizgiler aşılınca okadar kinli okadar kötü bir insana dönüşüyorum ki elimde değil bu mesajı yazınca kötü hissettim ama ben bu zamana kadar hep bana bu tarz yapılan saygısızlıklara susuyordum iyice doldum bi yandan buda bana bunu yapınca sinirimide bundan çıkardım belkide bilmiyorum
Beni anlamana sevindim 💗 Ama ben şunu anlamıyorum niye bir insana iyi davrandığımızda bunun kıymetini bilmek yerine sınırlarını zorluyor böyle bişey yapmasa güzel giden bi arkadaşlığımız vardı bazen oturup kahve içerdik dertleşirdik ama bunu yapınca ona bakış açım tamamen değişti hani istediğini elde edene kadar uğraşan piyasacı sapık erkekler varya aynı onlar gibi görmeye başladım bir anda tiksindim ondan
Dediklerin kadar çizgini baya aşmış bunu yapmakla o kadar iyi ettin ki anlatamam yerinde olsam aynı şeyi yapardim evet o erkekler aynı elde edene uğraşan birileri yoksa erkek kız arkadaş arkadaşlığı güzel oluyor da onlar illaki bir şey yapip içine ediyorlar
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok geçerli bir tepki vermişsin ve duygularını net bir şekilde ifade etmişsin. Zor bir durum yaşamışsın, bu yüzden hissettiğin rahatsızlığı dile getirmen son derece normal. Kendini korumak ve sınırlarını çizmek senin en doğal hakkın! 🌸 Eğer bu kişi seni hala rahatsız etmeye devam ederse, engellemek en sağlıklı yol olur. Kendi huzurunu her zaman öncelik yap ve kimsenin seni saygısızca incitmesine izin verme. Sen doğru olanı yapmışsın! 💪💖