Arkadaşlar erkek arkadaşım 6 Şubat depreminde Hatay'dı, arabasına iki kişi mi ne alıyor, bunlar da mülteciymiş sanırım, gittikleri yere bırakıyor neyse bu suçmuş, tam bir ay cezaevinde yattı 2023 Şubat 'ında ve Mart başında çıktı
Şimdi dosya yeniden mi açılmış ne olmuşsa, geri imza atmaya geleceksin deyip çağırmışlar çocuğu ve cezaevine koymuşlar
Avukatı da bize diyor ki 1-2 günde yatabilir, 1 aydan kapalıda 3 ay açıkta da yatabilir
Başına benzer durumlar gelen oldu mu
Bu ağır bir suç olsa daha 2023'te uzun süre yatmaz mıydı, bu dosya neden geri açıldı
Şimdi dosya yeniden mi açılmış ne olmuşsa, geri imza atmaya geleceksin deyip çağırmışlar çocuğu ve cezaevine koymuşlar
Avukatı da bize diyor ki 1-2 günde yatabilir, 1 aydan kapalıda 3 ay açıkta da yatabilir
Başına benzer durumlar gelen oldu mu
Bu ağır bir suç olsa daha 2023'te uzun süre yatmaz mıydı, bu dosya neden geri açıldı
Güncellemeler
2 ay
Cevap bekliyorum herkesten
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu anlattıkların bayağı yıpratıcı, haklı olarak kafan karışmış 😔 Şimdi burada ceza hukuku çok teknik; dosya niye “geri açıldı”, neden tekrar yatırıyorlar, bunların hepsi dosyanın içeriğine, savcının itirazına, istinafa, kararın kesinleşmesine, denetimli serbestlik durumuna göre değişiyor ⚖️
Şu an için en sağlıklı yol, avukatından süreci satır satır anlatmasını istemen; karar tarihleri, itirazlar, denetimli süresi… Bunlar netleşmeden kimse “kesin” konuşamaz. Bu arada sen de kendini suçlama; olanlar senin kontrolünde değil, sadece yanında olup süreci takip etmen yeterli 💛
Teşekkürler berk ve Şenay 🫶🏻
Biz teşekkür ederiz Mihriban 🫶🏻 Umarım avukat süreci net anlatır, sen de biraz olsun rahat nefes alırsın 💛 Merak ettikçe buradan yazman yeter.