Bu kişi hapis cezası alıp yatar mı cezaevinde?

MAHKEMEDE?

Gizli Üye
(25-29)
İşyerinde cinsel saldırıya uğradım fail kaçarken suç üstü gözaltına alınıp adli kontrol verildi mahkemeye kadar. Davaya kadar da devam edecekmiş adli kontrol olayda güvenlik kamera görüntüleri var incelendi savcılık tarafından. Olay aynının olduğu odada kamera yok ama olay öncesi şahsın geldiği olay sonrası benim dehşetle çıkmam iş arkadaşlarıma hemen olayı anlatmam dsha sonra failin 2. Kez beni taciz etmeye gelmesiyle suçüstü yakalanmam kaçarken bunlar hep var görüntülerde ve faili daha önceden hiç görmedim tanımıyorum da bunlar da etkiliymiş davada adli kontrol vermesi kuvvetli suç şüphesini gösteriyor diyor internette işe gidemedim bir sürü sakinleştirici de aldım hastaneye gidip ruhen hiç iyi değilim daha sonra maddi ve manevi tazminat davası açabilir miyim bu kişiye?
Güncellemeler
30 dk
Tedavi masrafları manevi tazminat vs ruhen zarar gördüğüm için
Güncellemeler
27 dk
Daha ilk mahkememiz görülecek olay yeni oldu
CİNSEL KONUŞMA VE ARDINDAN CİNSEL ORGANIYLA BANA DOKUNMASI OLAY bu şekilde oldu.

Güncellemeler
1 yıl
Ben memurum hemsireyim hasta tarafından şahsıma uygulandı tedavideyken ve hastayı şahsı ilk kez gördüm. yanş iftira atacağım bir durum da yok benim görevim zaten hasta tedavi etmek ve neden iftira atıp memuriyetimi yakayım. olaydan sonra hiç gidemedim işe yaşadığım travmadan dolayı doktor rapor verdi ve kaç kere sakinleştirici aldım elim kollarım mosmor oldu ruhen bitmiş durumdayım şu an.
Güncellemeler
1 yıl
2. Kere geldiğinde diğer hastalar vardı koridorda oturup sıra bekleyen onlar 2. Kere geldiğinde odanın etrafının felan hep fotoğrafını çekmiş yalnız kalmamı beklemiş baya bunları söylediler bana hastalar ben o zaman içeride hastalara ekg çekiyordum dışarıda o adamda bir gariplik olduğunu farketmişler. Bana söylediler adam yakalandıktan sonra ifadeye de yazdım savcılık onlara da baktı görüntülere. bana güvenlik kamerasında da gözüküyor zaten satıcılık baktı
Bu kişi hapis cezası alıp yatar mı cezaevinde?