Güncellemeler
1 yıl
Ben memurum hemsireyim hasta tarafından şahsıma uygulandı tedavideyken ve hastayı şahsı ilk kez gördüm. yanş iftira atacağım bir durum da yok benim görevim zaten hasta tedavi etmek ve neden iftira atıp memuriyetimi yakayım. olaydan sonra hiç gidemedim işe yaşadığım travmadan dolayı doktor rapor verdi ve kaç kere sakinleştirici aldım elim kollarım mosmor oldu ruhen bitmiş durumdayım şu an.
Güncellemeler
1 yıl
2. Kere geldiğinde diğer hastalar vardı koridorda oturup sıra bekleyen onlar 2. Kere geldiğinde odanın etrafının felan hep fotoğrafını çekmiş yalnız kalmamı beklemiş baya bunları söylediler bana hastalar ben o zaman içeride hastalara ekg çekiyordum dışarıda o adamda bir gariplik olduğunu farketmişler. Bana söylediler adam yakalandıktan sonra ifadeye de yazdım savcılık onlara da baktı görüntülere. bana güvenlik kamerasında da gözüküyor zaten satıcılık baktı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hapis cezası alma ihtimali yüksek. İçerde ona güzel bir hoş geldin partisi yaparlar
Deliller var şahitler var hapis cezası alması kesin. Senin çok zor bi durum ama kendini bir şekilde toplamalısın
Alır demi bencede alır
şahit yok
EKG odasında oldu
Tek o adam vardı ama 2. Kere geldiğinde diğer hastalar vardı koridorda oturup sıra bekleyen onlar 2. Kere geldiğinde odanın etrafının felan hep fotoğrafını çekmiş yalnız kalmamı beklemiş baya bunları şöyledir bana güvenlik kamerasında da gözüküyor zaten satıcılık baktı
Savcılık
Kesin alır bu konuda için rahat olsun. Birde içerde onun gibi adi heriflerin yolunu gözleyenler var onlarda ilgilenir onunla
Hapis yatar yani kesin diyorsun demi
Yatar.
Ay gerçekten mi bazıları da belli olmaz demiş ama bence de kesin hapis cezası alacak bu adam adkimkontrol serbest bırakılma demek değilmiş zaten mahkemeye kadar adli kontrolde şu an bi de ben hemen şikayetçi oldum olayın üstüne
Hemen şikayetçi olman ve o an orada insanların olması büyük bir şans.
Benim hemşire olmam ve onun hasta olması ilk defa görmem kamera kayıtları suç üstü yakalanması hemen şikayetçi olmam hemen arkadaşlarıma anlatmam 2. Kere gelmesi odanın etrafını çekip volta atması hastaların da görmesi görüntülerde de var zaten ve benim şok ve dehşet duygu durumum da gözüküyor kamerada bi de memurum iftira atacak bi durumum da olması hepsini değerlendirecek bence hakim ve hapis cezası verecek yatacak bence de ayrıca işe gidemedim kaç gündür raporluyum ve kaygı atakları geçirdim sakinleştiriciler damardan almak durumunda kaldım. Bunların hepsi de etkili olacak ve hapis yatacak bencede de
Aynen öyle. ama senin işin asıl şimdi başlıyor. Zor ve uzun bir süreç geçireceksin. Yıpratıcı bir süreç olcak senin için. Ama güçlü olup bu savaşı kazanmak zorundasın
Evet yüz yüze gelecem o adamla mahkemede gene nasıl olacak bilmiyorum olay ara ara gözümün önüne gelince ve o günü düşünmek bile istemiyorum. Ayrıca dava sonucu sonrası adama maddi ve manevi tazminat davası açabilirim değil mi
Açabilirsin. Yasal olarak öyle bir hakkın var
Birisi de yatarı yok içine girmemiş teşebbüs etmiş felan yazmış bence saçmalamış YA BİLDİĞİN CİNSEL ORGANININI KALÇAMA DEĞDİRDİ. Tatmin olmak için. Öncesinde de cinsel konuşma yaptı. Hemen öncesinde. Daha ne olabilir. Adli kontrolle salmışlar zaten felan yazmış adli kontrol salmak demek değil araştırdım baya sadece davaya kadar kontrolde demek mis adam moralimi bozdu bunu yazan kisi
boş ver. Her zaman iyiyi düşün ki iyi olsun. Kötüyü düşünme
Yazan kişi saçmalamış. SOMUT DELİLLER VAR ORTADA. Miller adli kontrolü serbest kalmak sanıyor o iş öyle değil. Bu adam sizin dediğiniz gibi hapis cezası alacak bence de
Aynen öyle. Bence bugün evde güzelce kafanı dağıt müzik aç komedi film izle eğlenmeye çalış
Sormak istediğin bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin
Olayı net anlatmamışsın valla bişi anlamadım. O kadar çok anlatım bozukluğu var ki okurken zorlanıyorum. 🙄
Ciddi misin yaaa dünya nereye gidiyor bunne böyle ya Allah belasını versin. İnşallah alır
Ben de memurum okul öncesi öğretmeniyim. Hocam çok üzüldüm adınıza ya. Alışmislar iftira demeye ys
yok deliller var ve kaçarken suç üstü yakalandı 2. Kere geldi tekrar bi de cinsel saldırı için ben hasta tedavi ediyorum neden hastaya iftira atıp zarar vereyim zaten görevim hastayı iyileştirmek …
Adil bir hakime denk gelirsen ceza alır
Hapis mi yatar yanş
Evet
Suç tabikide nasıl yani ya geçmiş olsun
Yatması lazım