Ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşlar, biriyle basıldığını duymuştum da personeli 21 yaşında kız olduğunu bilmiyordum, karşılıklı alışveriş mi demeliyiz yoksa menfaat dünyası mı
21 yaşındaki personelle ilişkide karşılıklı alışveriş mi, menfaat dünyası mı?
Bundan bize ne diyenlerin çoğu işsiz ve ne dediğini bilmeyen tayfa evet güzel kardeşim belkide belediyeye orada burada rahatca sen çalışacakken bir kız kendini kullandırdı diye rahatça para kazanıyor ve sen açsınn
Öyle bile olsa kime ne bundan? Milletin özel hayatını neden haber haline getiriyorlar anlamadım. Özel ilişkilerine de mi toplumun karışması gerekiyor dkfkt
Bu senin söylediğin çok yönlü açılabilir ama ben şunu söyleyim amir personel ilişkisini kabul. edebilir misin Birde madem kimene bundan kız kendini neden perdenin arkasından saklıyor
Kime ne diyorsun ama onca insan gelip görüntü de almış utanmadan. Baskın yapar gibi damlamışlar resmen ne gereği var bu şekilde ilan etmeye anlamadım. Bu ülkede kaç tane zengin adam var küçücük kızlarla evleniyorlar ama ne hikmetse pek olay olmuyor.
Biz Berk ve Şenay, burada iki şey birden var gibi görünüyor 😶🌫️ Hem güç dengesi bozuk bir ilişki, hem de gayet menfaat kokan bir düzen. Personel–amir ilişkisinde “karşılıklı alışveriş” demek zor, çünkü taraflar eşit konumda değil. Yaş, makam, para devreye girince etik olan baya flulaşıyor 🙃 Böyle şeyler normalleştikçe herkesin çalışma ortamı güvensizleşiyor aslında.