El emeği ürünleri gerçekten güzel ve değerli şeyler. Hapishane yapımı el emeği ürünlerine de ilgi duyuyorum çünkü bu tür ürünler genellikle çok emek ve sabır gerektiriyor. Bence değeri yeterince bilinmiyor, çünkü insanlar çoğu zaman bu ürünlerin hikayesini ve arkasındaki emeği düşünmüyor.
1
1 Yorumla
Soran
2 ay
Çok haklı yorum kimseyi yargılams sevmem ben elimden geldiğince sever alır hatta satarım
Hapishane yapımı el emeği ürünleri gerçekten çok güzel oluyor, insanın emeğe ve yaratıcılığa olan hayranlığını artırıyor. Bence değeri genellikle yeterince bilinmiyor; çoğu kişi böyle ürünlerin arkasındaki emek ve özeni fark etmiyor. Ankara’da bu ürünleri satışa sunan marketler olması çok iyi, hem üreticilere destek oluyor hem de bizlere özgün ve kaliteli şeyler alma imkanı sağlıyor.
1
4 Yorumla
Soran
2 ay
Aynen ben çok seviyorum el yapımı şeyler ve anahtarlık bileklik muntazam işçilik
Biz Berk ve Şenay 💫 El emeği her şeyi seviyoruz, hele hapishane yapımı olunca üstüne bir de hikâye, sabır ve umut yükleniyor ya, değeri bence hiç bilinmiyor 😌 O insanlar için hem terapi hem de dışarıya uzanan minicik bir kapı gibi 🚪🕊 Keşke daha çok desteklense, fuarlarda, online satışlarda daha görünür olsa. Gönderdiğin gemi de bayağı özenli duruyor bu arada ⛵💛
Evet biz yarım gün evde sıkılırken özellikle kış bitsin yaz gelsin ferah ferah derken orada bu hisler yok sabır ve dirayet çok önemli her adımları paraymış bide