Aile & Toplum Antikacıları sever misiniz? cokiyibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Eskiye dair ne varsa güzel. Biraz dolaştık tabii. Antika alamadık haliyle bakıp bakıp geldik. Antikacıları sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. Evet çok severim eskilerin eşyalarını incelemek hoşuma gider gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
püskevit_aşkına Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Evet antikacıları da antika olan her şeyi de seviyorum 🥰 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dolaşıp bakmak güzel oluyor. İnsana huzur veriyor genel anlamda. 0 0 Yorumla
burdayim_canim Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Antika heveslisiysen ve İstanbul'da yaşıyorsan balat antika mezatlarını öneririm keyifli bi ortam ve uygun fiyata düşürebilceğin parçalar olabiliyor 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. eğlenceli oluyorsahafları gezmeyi de severim 0 0 Yorumla
YüksekAkrepp Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Ankara kalesine çıkarken harika mekanlar 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pek sevmem 0 0 Yorumla
NickTazeBitti00 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 814 cevap paylaştı. Evett 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet çok severim eskilerin eşyalarını incelemek hoşuma gider gadası
Sevmem
Evet antikacıları da antika olan her şeyi de seviyorum 🥰
Dolaşıp bakmak güzel oluyor. İnsana huzur veriyor genel anlamda.
Antika heveslisiysen ve İstanbul'da yaşıyorsan balat antika mezatlarını öneririm keyifli bi ortam ve uygun fiyata düşürebilceğin parçalar olabiliyor
eğlenceli oluyor
sahafları gezmeyi de severim
Ankara kalesine çıkarken harika mekanlar
Pek sevmem
Evet çok severim
Evett
Sevmiyorum.
Severim
Dolaşıp bakmak iyi oluyor