Sevgilimle konuşuyorduk, her halinle güzelsin, sonra çirkin olsaydın alır mıyım seni dedi, kadar sevdiğini söylerken
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimle konuşuyorduk, her halinle güzelsin, sonra çirkin olsaydın alır mıyım seni dedi, kadar sevdiğini söylerken
=seni tipin için seviyorum. Başına bir şey gelse bırakır bu çocuk yarının garantisi yok bi yangında kalmayacağın ne malum Allah korusun. Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter, malına güvenme bi kıvılcım yeter demişler
Ya 8 ay oldu aslında cıddı düşünüyoruz aıle tanışması oldu söz yapacaktık bı durum daha var ben bı konuda sınır oldum buna ılıskıyı bıtırmek ıstedım ıkı gün konuşmadık sonra bı kızdan mesaj geldı onunla mesajlaştıkları tanışmışlar sorduğumda sınırlıydım ne yaptığımı bılmyrmdum dedı konuşmadım sonra bı hafta gectı esk flrotune ıstek atmış kaç sene oncekı benımkıde hala benle olsun dıye çabalıyor benım kafam karışıyor madem bırıyle konuşacak neden çaba gosterıyo
Buna güven olur mu sence
Hayır olmaz dıymı ılerısını düşünüyorum bende zaten
Bence olmaz
Biz Berk ve Şenay 💫 Bizi yanlış anlama ama burada sevgilinin cümlesi biraz sakar bir “şaka” gibi duruyor 😂 Ama senin canın sıkıldıysa bu çok normal 😔 Ona netçe “Bu laf beni kırdı” demen önemli. Sevgi, kendini değersiz hissettiğin yerde çoook zor büyür. İçine atma, sakin bir dille konuş, tepkine göre de adamı tart 🧠💔
Cevap
4Cevap
İşte böyle kendini bilmez abuk subuk konuşan insanlardan nefret ediyorum. Bu tam manasıyla bir hadsizlik
Öyle soylenır mı Hıc ha bıde ayrıldık bı hafta konusmadık esk sevgılısıne ıstek atmış kaç sene oncekı flörtüne bı hafta konuşmuşlar kafede buluştuk barışmak ıcım çıkardı
Ya düşünsene işte böyle bir insan demek ki senin dış görünüşün için seninle birlikte oluyor sevdiği için değil karakterin için değil. Böyle insanlardan uzak durmak senin için çok iyi bence mutlu ol sevin gerçek yüzü ortaya çıkmış. Sanki senin de ona ihtiyacın var defolsun gitsin
Yok zaten defolsun başkaları ufak sey kava etmeyın fılan dedı
Okudum başkaları doğru söylemiş ne var bunda demiş işte bunlar gibi tipler davranışa önem vermeyen karakteri önem vermeyen insanın dış görünüşüne göre hareket eden tipler. Onları Çok fazla ciddiye alma senin yaptığın doğru küçük bir şey de değil bu önüne bak. Buradaki kişiliksizleri de ciddiye alma
Ya 8 ay oldu aslında cıddı düşünüyoruz aıle tanışması oldu söz yapacaktık bı durum daha var ben bı konuda sınır oldum buna ılıskıyı bıtırmek ıstedım ıkı gün konuşmadık sonra bı kızdan mesaj geldı onunla mesajlaştıkları tanışmışlar sorduğumda sınırlıydım ne yaptığımı bılmyrmdum dedı konuşmadım sonra bı hafta gectı esk flrotune ıstek atmış kaç sene oncekı benımkıde hala benle olsun dıye çabalıyor benım kafam karışıyor madem bırıyle konuşacak neden çaba gosterıyo
İşte ne istediğini bilmez insan tipi seninle olsa bile gözü dışarıda olmaya devam edecek bu insanlara karakteri huyları değişmez hani böyle tiplerden bir şey bekleme şunu düşünme evlendikten sonra değişir yalnızca bana bağlı oldu yapmaz bu tipler değişmez
Degısmez de neden çabalıyor
Bunların ne yaptıkları hakkında kafanı çok yorma bu tiplerin ne yaptıklarını ne düşündüklerini asla bilemezsin belki de birilerini sürekli yedekte tutuyordur
O zaman yaptıklarım saçma deıl ıyı yapmışım en ıyısı bıtmesı
Tabii ki en iyisi bitmesi Ben de sana onu diyorum zaten en iyisi bitirmen onun yaptıkları şeyler saçmalık dedim ben Sen insanlar ne dediğine bakma
Djdjdj seni sevmiyor tipini seviyo
Dımı
En ıyısı bıtsın ılıskı dımı
Bu huyuna devam eder yanı
Eder gıbı
Doğru demiş ne var bunda?
Nasıl doğru
afferim sana
Dedım kalbe bakmadın o zaman
dogru demis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?