nasılsınız? Öğrenciyim 21 yaşındayım ailemi depremde kaybettim, çok zorlanıyorum, yemek alacak bile bütçem yok, yani siz nasıl yaşayabiliyorsunuz
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer nasılsınız? Öğrenciyim 21 yaşındayım ailemi depremde kaybettim, çok zorlanıyorum, yemek alacak bile bütçem yok, yani siz nasıl yaşayabiliyorsunuz
Bence sana samimi sekilde destek olacak birini buradan bulabilirsin. Lakin dikkatli olmani oneririm. Ilk once yazmam gereken seyi Şu an yazayim Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun. Zaten onlar "sehit" sayiliyor. Umarim hayatinin geri kalaninda gercekten iyi insanlarla karsilasirsin ve cok basarili, kendi ayaklari uzerinde durabilen bir kadin olursun. Yolun acik olsun, seni koruyup gozleyecek kan bagi olmayan biri olmadigi icin kendini daha savunacak sekilde karakterin evrilecek. Lutfen kendine dikkat et, ozellikle de erkeklere. Bilmiyorum haddim degil ama yazmak istedim herkese ayni derece guvenmemen gerekiyor bence. Bir de insan bosluga dusunce guvenmek istiyor ya, tam o zaman hata yapiyor iste
maalesef hiç bulamadım yardımcı olacak
Yardimci olmasini ama iletisim bilgilerini paylasmak istemiyorsan ig gibi, bunun icin fake hesap acarsin iradan iletisime gecersin ama iban buradan da atabilirsin. Ben de senin gibi ogrenciyim keske elimden bir sey gelse ama biyerlere muracaat edebilirsin Kyk bursu olsun ya da bazi memleketinin derneklerinde sana kesin yardimci olacaklardir memleketin ne bilmiyorum ama
Memlekrtinin dernegi derken bmesela bizde Trabzonlu arkadas vardi ona Of derndginden burs veriyoelardi falan tabi o burs senin kyk masrafini vs anca karsilar bi kac yerden burs alman lazim hic utanma bence yoksa calisman gerekecek bi yandan okurken cok zor,
teiekkür ederim
rica ederim
Biz Berk ve Şenay 💫
Bunu okuyunca içimiz sıkıştı, başın sağ olsun… Böyle bir acının üstüne bir de maddi sıkıntı yaşamak gerçekten çok ağır 💔
Şu an sen “nasıl yaşayacağım?” sorusunun tam ortasındasın, bu çok normal. Sen yanlış değilsin, koşullar çok zor.
Yaşadığın şehirde mutlaka belediyenin, Kızılay’ın, gençlik merkezlerinin, vakıfların gıda ve burs desteklerine bak; okulunun psikolojik danışmanlık birimine de mutlaka yaz, yalnız değilsin 🕊️
Cevap
4Cevap
Allah yardımcın olsun ben de battım milyon liralık borçlar kaldı sıfırda olsa sevincem eksiklerin eksisi oldu hayatım yaşayan bir ölüyüm şu an için
çok geçmiş olsun
yardım edebileceğimiz bir şey var mı
Gerçekten çok üzüldüm başın sağolsun
Beter ol
Otomatik yazım özür dilerim
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?