Şahsen bu konuyla ilgili artık ileriyi düşünmek istemiyorum bir insanla gelecek planlarken özellikle yaptığı davranışla gelecek taş duvarlarını çoğunlukla yıktıkları için bu yüzden ben hiç sevmediğim ve aşık olmadığım bir görücü usülü evlilik yapıp hayatımı daha fazla batıracağımı düşünüyorum. Gitmiyor karşımdaki anlamıyor
Her şey olmasa bile hayatımdaki çoğu şeyin yolunda gittiği zamanlar da oluyor, gitmediği zamanlar da. Bir şeyler ne zaman yolundaymış gibi hissetsem o gün içerisinde ufacık bir şey bütün her şeyin gidişatını bozabiliyor. Şey gibi böyle, sabah çok aşırı güzel uyanırsın. Hava güneşlidir, kuşların sesini duyarsın. Kalkar keyifle kahvaltını yaparsın, günün geri kalanında kendi halinde vakit geçirirsin. Ama güne o kadar güzel ve pozitif başlamana rağmen birinin seninle suratını asarak konuşması hafiften bir moralini bozar. Ondan sonra zaten güne pozitif başlamış olmanın bir anlamı kalmaz. O kötü ana odaklanırsın. Aynen böyle oluyor işte.
Dipte olmanın en büyük avantajlarından biri de kaybedecek hiçbir şeyinin olmamasıdır. Bu durumda endişelenmek için bir sebep de yok yani yanlış yoldayım ama yol bir güzel bir güzel ki...😅