Kendi hayatınız için yorumlar mısınız?
Evet, girecek.
Hayır, hiçbir şey iyi olmayacak.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu yaşıma kadar maddi manevi çok ağır darbeler yedim...
Maddi anlamda 2 defa iş yeri batırdım ikisinde de sıfırdan başladım, manevi anlamda kız arkadaşımla samimiydik diyebileceğim arkadaşım beni boynuzladıklarına şahit oldum.. Evlendim anlaşamadık boşandım...
Çok şükür ne maddi ne manevi anlamda akıl, ruh ve beden sağlığımı yitirmedim, her seferinde bundada vardır bir hayır dedim...
Bu kadar şeye rağmen, Hayatımda yapmak isteyipte yapamadığım çok çok az şey kalmıştır, biri helikopter kullanmak, biri motosiklet ile 300 km sürati görmek en önemlisi de (özellikle kız) bir çocuk babası olmak...
Hayat insanların sürekli ders aldığı çok büyük bir okul...
ben inanıyorum hedef koydum ve yapacam herşeyde yoluna girecek girmek zorunda... hırsımla barışıgın ben neyi hırs yaparsam üzerine giderim hep.. ya atar ya batar :)
Bugun kafamdaki tum soru isaretlerini sildim.. Allahin Izniyle bugunden sonra Girer ins..
Güzel günler göremeyeceksek de
Güzel günler de bizi göremeyecek :)
Cevap
13Cevap
her sey cok daha guzel olacak, umut en güzel şey.. neyı kaybederse kaybetsin insan umudunu hep taze tutacak, bılıyorum ozledıgım mutluluk gelıp yakamdan tutacak beni..
Herkes hak ettiğini yaşarmış. Yoluna girip girmeyeceği yapacağımız tercihler sonucunda netlik kazanacak.
a ve b arasında bir uçurum var benim hayatımda çoğu şey yolunda mesela ama birşey varki asla yoluna girmeyecek
bı sekılde yoluna gırmek zorunda. gercekten ıstersen yapılabılr cogu sey
hayır, hiçbir şey yoluna girmez. ama farklı yollardan gidilebilinir.
Hayatı güzel yaşamak ve aynı zamanda bir ızdırap haline getirmek tamamen senin elinde tek eksi yani şans bizden yana olmaması onada bir çözüm buluruz elbet.
Olmadı diye isyan etme belki Allahın senini için daha güzel fikri vardır. İstediğimiz şeyin yoluna girmemesi üzer ama Allah öyle istemiş. Bizim hakkımız da en hayırlısıni Allah daha iyi bilir.
Boyle gelmis boyle gider
Dahada. ok olacagindan derin kaygilarim var.
All iz well
All İzz Well.
umarım.
Zor olcak ama evet.
İnşallah pamps
All is well
Allah büyük
Kader kısmet dıyelım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar