Sanırım iş seyahati için orada konaklıyor, kartını verdi iş sahibi birisi ama kararsız kaldım
3 ay
Ben de kendime bir kart bastırayım o zaman, altında da Holding Yönetim Kurulu Başkanı yazan, madem bir kartla güvenecek kadar kerizsiniz🤣🤣🤣
1. Herifin orada senin gibi nice genç kızı gözüne kestirip aynı yöntemi denemediği ne malum?
2. Ya sana anlattığı kişi ve sana verdiği karttaki tüm bilgileri bir gün tamamen yalan çıkarsa? Kendisi kusursuz tiyatrocuysa?
Neyse! Sana bu kadar akıl yeter😅
Yok adamın hesaplarını buldum ve baktım fake bir profil değil ayrıca çok ciddi duran birisi bindiği araba bile Porsche yani görüyorum kaç gündür. Ama zengin olması beni etkileyen bir şey değil genelde bu tarz insanların geçmişi kalabalık ve anlamlı bir birliktelik kurmuyorlar. Benim şimdiye dek sevgilim bile olmadı cevrem tarafından da oldukça güzel bulunan bir kızım adam beni sezmiş ama zaten istemiyorum sanırım
Biz Berk ve Şenay 💫
Senin kararsızlık çok normal, lüks otel – spor salonu – kart verme üçlüsü biraz film sahnesi gibi ya 😄 Eğer içinden “evet” demek gelmiyorsa, hiç zorunlu değilsin.
İçine siniyorsa da, kalabalık ve güvenli bir yerde, kısa bir kahveyle başlayıp enerjisine bakabilirsin. İç sesin ne diyorsa, onu dinle ☕✨
Cevap
11Cevap
Bazen bir kahve sadece kahve değildir, doğru hissediyorsa küçük bir adımın nereye varacağını merak edebilirsin.. etkilendiysen için
Kahveden zarar gelmez iç niyetini öğrenirsin aklında kalmaz
Ya bilemedim ki. Bence tamamen dış görünümümden etkilendi bir de çevremde olan bitenden çok umursayan biri değilim şimdiye dek sevgilim bile olmadı ortam vs. rahat biriyim sanıyordur belki de ama değilim
Yani ilk etkileşim dış görünüştenn olur zaten. demek ki çekici bi güzelliğinz var. rahatsiz olcaksanz gitmeyin kahve içmeye
Gündelik zevkler için kullanılmak istiyorsan kabul et ,
Hoşlanmış olabilir senden
Gidersen işler karışacaktır sakın gitme
git bence kaderin değişir belki
Günü birlik ilişki peşinde
Hoşuna gitti ise şans ver
seni vipesc sanmıştır.200💸lıklardan
Pardon? Benim ne giyiniş tarzım ne de davranışlarım ne de kişiliğim böyle değil. Aksine sadece kendimle isimle sporumla ilgiliyim sevgilim bile olmadı?
ama onları aşağılama lütfen. giyinişin senden daha kaliteli olabilir, bindikleri araba a200 mercedes olabilir. davranışlarıda kendini belli etmez. kişilik başka bişi.
sporda yaparlar , fit'tirler çünkü. sadece para kazanma yöntemleri farklı. onların yemek yediği restoranlardan sen içer giremezsin.
Gelmişken bos geçmeyelim düşüncesi
Neden kararsızsın
Ya bilemedim ki. Bence tamamen dış görünümümden etkilendi bir de çevremde olan bitenden çok umursayan biri değilim şimdiye dek sevgilim bile olmadı ortam vs. rahat biriyim sanıyordur belki de ama değilim
Zaten sevgilin olacak hali yok sadece kahve değil mi bu ilersi sen istemeden olmaz
Odaya atmak için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?