Müzik & Etkinlik Bi iki ay önce clubte tanıştığım adam kahve içmek istiyor hafta sonu sizce kabul etmeli miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 😭 adam doktor ve 40 yaşında falan ben 18im Güncellemeler+1 yıl Kulağa hoş geliyor, biraz düşünür sana hafta içinde cevap veririm yazdım Güncellemeler+1 yıl Şu an ispanyada buradan bir şey istiyor musun diye sordu😭😭 Bi iki ay önce clubte tanıştığım adam kahve içmek istiyor hafta sonu sizce kabul etmeli miyim? Cevapla Fal Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Güzel vakit geçirmişsiniz ki iletişim devam ediyor değil mi ☺️ çikolata isteme sakın 💃🏻😂 0 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Evli mevli çıkar karşıda bela olur aman diyem hem çok yaşlı olmaz knk 0 3 Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl Yaşlı erkek yoktur, fakir erkek vardır zihniyeti bu Yorumla Renalzey +1 yıl Nasıl yani benim zihniyetin böyle değil ki bakmam yani ne alaka isterse kral olsun ama no Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl Senin için söylemedim. Yaş farkına soran arkadaş bakmıyor. Yorumla
Denrs34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yuh hoşlanıyor musun adamdan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Denrs34 +1 yıl Salla gitsin o zaman Yorumla
isimsizbirisibu Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Verdikten sonra bb diyecek sana, ona göre yani 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle bi niyetim yok benim Yorumla isimsizbirisibu +1 yıl O zaman no problem Yorumla
C_İ_H_A_T Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Bence saçmalama 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorumm Yorumla C_İ_H_A_T +1 yıl İşte bilmediğin şeyler başına iş açar Yorumla Soran +1 yıl Bi kahveden bence bişi olmaz ya Yorumla C_İ_H_A_T +1 yıl Valla sen bilirsin olup olmicanı tecrübe ederek öğren Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Niyet belli 0 11 Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl Ne olacaktı Yorumla Soran +1 yıl Ama knk şimdi adamda para var 😭 ne yapimm hayır mı diyeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Parayı napican? Sana servetini mi verecek? Bir kahve bir yemek bir kadeh içki. Sonra yatak. Bu mudur senin fiyatın? Yorumla Soran +1 yıl Tamam haklısın buluşmim Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl Milletin işine neden taş koyuyorsun 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BaşbuğKürşad hayır işliyoz şurda Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl Allah hayrını kabul etsin. Bu kızı başkası yine kandırır ya hayırlısı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BaşbuğKürşad Haklısın adam oltayı atmış bu da ağzı açık bekliyo Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl Para, kariyer sahibi ya da yurt dışı hayali kurdurabilen erkek başlarını döndürüyor :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BaşbuğKürşad Adam bunla evlenecek değil. Üçbeş kırıntı atıp bipecek. Çok ucuza kendini satmiş oluyorsun Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl Herkes kendi değerini belirler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzel vakit geçirmişsiniz ki iletişim devam ediyor değil mi ☺️ çikolata isteme sakın 💃🏻😂
Evli mevli çıkar karşıda bela olur aman diyem hem çok yaşlı olmaz knk
Yaşlı erkek yoktur, fakir erkek vardır zihniyeti bu
Nasıl yani benim zihniyetin böyle değil ki bakmam yani ne alaka isterse kral olsun ama no
Senin için söylemedim. Yaş farkına soran arkadaş bakmıyor.
Yuh hoşlanıyor musun adamdan
Hayır
Salla gitsin o zaman
Verdikten sonra bb diyecek sana, ona göre yani
Öyle bi niyetim yok benim
O zaman no problem
Bence saçmalama 😂
Bilmiyorumm
İşte bilmediğin şeyler başına iş açar
Bi kahveden bence bişi olmaz ya
Valla sen bilirsin olup olmicanı tecrübe ederek öğren
Niyet belli
Ne olacaktı
Ama knk şimdi adamda para var 😭 ne yapimm hayır mı diyeyim
Parayı napican? Sana servetini mi verecek?
Bir kahve bir yemek bir kadeh içki. Sonra yatak.
Bu mudur senin fiyatın?
Tamam haklısın buluşmim
Milletin işine neden taş koyuyorsun 🤔
@BaşbuğKürşad hayır işliyoz şurda
Allah hayrını kabul etsin. Bu kızı başkası yine kandırır ya hayırlısı
@BaşbuğKürşad Haklısın adam oltayı atmış bu da ağzı açık bekliyo
Para, kariyer sahibi ya da yurt dışı hayali kurdurabilen erkek başlarını döndürüyor :)
@BaşbuğKürşad Adam bunla evlenecek değil. Üçbeş kırıntı atıp bipecek. Çok ucuza kendini satmiş oluyorsun
Herkes kendi değerini belirler