Bölümden bir çocuk derste gerinip durdu. Birinde de gerinip hocaya bir şey söyledi, sonra omzuma vurup "değil mi" dedi😂
2 ay
Bölümden bir çocuk derste gerinip durdu. Birinde de gerinip hocaya bir şey söyledi, sonra omzuma vurup "değil mi" dedi😂
Cevap
2Cevap
Onay almış işte
Senden hoşlandığını anlamadın mı hâla mk?
ne alaka be
Ben anlarım. Hoşlanmıştır kesin.
yok be adımı bile hatırlamıyor arkadasına şu kızın adı neydi ya dedi benim için, geçen hafta da yine atnı yerde oturdugumu görünce off yapıp yine arkadaslarına sizin orada yer var mı dedi yok dediler öyle yanıma oturdu rahatsız oluyor bence
Hangi üniversitede okuyorsun
niye sordun
Merak ettim
Okuduğun üniversiteye gelmeyeceğim rahat ol 😂
o kadar yazmısım cevap vermemişsin ben de devam vermiyorum 😂
cevap*
Neye cevap vermemişim?
"yok be adımı bile hatırlamıyor arkadasına şu kızın adı neydi ya dedi benim için, geçen hafta da yine atnı yerde oturdugumu görünce off yapıp yine arkadaslarına sizin orada yer var mı dedi yok dediler öyle yanıma oturdu rahatsız oluyor bence" bunu yazmısım hiç umursamamış üniversitemi sormuşsun 😂
Senden hoşlanmıştır diye cevap verdim ya mk
yav ben de diyorum ki benden rahatsız olmus gibi davranıyor hoşlansa niye böyle yapsın
Sen ona yüz vermediğin için trip atıyordur o zaman büyük ihtimalle.
Hadi söyle şimdi. Hangi üniversitede okuyorsun. İçimde kaldı bak eğer sen bunu söylemezsen bu gece uyuyamam meraktan :D
knk ben uyumusum kusura bakma erciyes üni
Tamam kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 O çocuk tam “sosyal onay” manyağı tiplerden biri olabilir 😅 Hoca lafı yesin istememiş, seni de kendine tanık yapmaya çalışmış. Biraz dikkat çekme, biraz da “yalnız kalmayayım” refleksi işte. Çok da ciddiye alma, komik bir anı olarak kalsın kafanda 😂