Lakin geçmişe dönüp baktığımda hatalı olduğum tek bir yer bile bulamıyorum. Nerelerde hata yaptığımı sorarsam nasıl tepki alırım. Yani yaptığım hataları nasıl öğrenebilirim.
2 ay
Lakin geçmişe dönüp baktığımda hatalı olduğum tek bir yer bile bulamıyorum. Nerelerde hata yaptığımı sorarsam nasıl tepki alırım. Yani yaptığım hataları nasıl öğrenebilirim.
Cevap
0Cevap
Hata sadece aldatmak vs değildir. İlgisiz mi davrandın , dediklerini dinledin mi gerçekten nasıl olduğunu merak ettin mi bunlari da düşünmek gerek
Sohbet ederken gözler parlıyorsa mutludur. Ama sohbet ederken göz bebeği parlıyorsa sinirli ve bir problemi vardır. Gözleri parlamıyorsa ve soluksa birşeylere bozulmuştur.
4 çeşit kouşma tonu var.
1. Buna katılıyorum.
2. Buna katılmıyorum ama yapabilirim biraz daha israr et.
3. Buna katılmıyorum, istediğimizi yapıyoruz.
4. Buna katılıyorum ama bu fikrin bir önemi yok.
Yürürken yere sert adım atıyorsa, sıkıntı yok. Ama ayak sesleri gelmiyorsa normal veya sıkılma modundadır.
3 ayda bir saç boyatır.
Yani demek istediğim, çoğu şeye hakimim.
Peki bu kişi bunu biliyor mu? Sevdiğini belli edip gösterebiliyor musun? Ben bana sevgisini göstermeyen ama beni çok sevdiğini söyleyen birine 4 senemi verdim ve bana onu engellememde sorunun hala ne olduğunu anlayamadigini bulamadığını söyledi. Sorun sadece içinde ne varsa bana göstermemiş olmasıydı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Hiç hatan yokmuş gibi gelmesi çok normal, herkes kendi filminin iyi karakteri 😅 Ama hatayı anlamanın yolu, savunmaya geçmeden dinlemekten geçiyor.
Eski sevgiline “Seni suçlamak için değil, kendimi geliştirmek için soruyorum, sence ilişkide benim en büyük hatam neydi?” dersen daha yumuşak karşılar 💬 Bunları duyunca canın acıyabilir ama oradan iyi bir aynalık çıkar 🪞