2 ay

Dolandırıldım, küfürlü WhatsApp konuşması ve IBAN üzerinden para için karakola gidince ne olur?

• Merhaba, 2 gün önce dolap uygulamasından 2. el ps5 alacaktık 8 bine çok ucuza bulduk kardeşim de ısrar etti alalım dedi whatsapp'tan konuştuk en sonra ablam dolaptan almak yerine İBAN'dan atalım dedi tamam dedik ama güvenmemiz için ilk önce 4 bini atalım sonra cihaz bize geldiğinde diğer 4 bini de atarız dedik tamam dedi parayı attıktan sonra hiç cevap vermedi sonra bu sabah ne zaman kargoya koyacaksınız diye tekrar yazdık ama profilini değiştirmişti ve normalden ararken böyle bir numara kullanılmıyor diyordu hemen dolandırıcı olduğunu anladık İBAN'dan attığımız için bankasını falan aradık şikayet edince tekrar galiba korktu ve WhatsApp'a tekrar yazdı yine profilini polisli yapmıştı kendini polis olarak tanıtıyordu zaten diğer parayı at falan dedi hakkını helal et dedi biz de almaktan vazgeçtik paramızı geri iade edin dedik sonra iyice şaşırdı ve neeeyyy dedi abi istemiyoruz atabilir misiniz lütfen dedik birkaç dk'lığına görüldü attı en sonra size güvenmiyoruz paramızı atın yoksa karakola gideriz dedik sonra bi sesli mesaj attı dünyadaki bütün küfürleri etti resmen yok ş**ktir ol git oradaki emniyet beni arar y**ağım gibi bir şey söyledi ve şimdi de ablam ve kardeşim karakola gitti ama sorun şu ki o kadar küfür etti ki abim sinirden onu arayıp o da ona küfür etmiş bundan dolayı bize bir şey olmaz değil mi? Kendisi çok ağır küfürler etti ama parayı da galiba atmadı
Dolandırıldım, küfürlü WhatsApp konuşması ve IBAN üzerinden para için karakola gidince ne olur?