Oyun Hesabı takas ederken dolandırıldım. Hesabımı kurtarmak ve arkadaşın ceza alması için herhangi bir şey yapabilir miyim?

CS:GO oynadığım bir arkadaşım vardı, beraber oyun falan girerdik. Bu arkadaşımın rütbesi benim rütbemden yüksekti (Arkadaş Nova 2, ben Silver 3'tüm) . Oyuna yeni başlamıştım ama sadece o oyunla eğlenebiliyordum. Bana dedi ki "Ben yüksek rütbelilerle oynamak istemiyorum, Steam hesaplarımızı takas edelim mi?". Çok saçma bir sebepti ama güvendiğim biriydi sonuçta, istemiş olabilir diye düşündüm. Hesabındaki oyunların değeri de -kütüphanesindeki oyunların hepsi paralı olduğu için hesaplayayım dedim- 218,6 idi. Anlaştık işte, dedi ki "Sen hesabını ver, ben de Gmail'ime giriş yapıyorum."dedi. Neyse işte ben hesabımı yazdım, sonra o da yazacak sandım. Küfür yazdı ve "dolandırıldınız" yazdı (Şaşırdım tabi çünkü beklemiyordum, arkadaşımdı ve ona güveniyordum sonuçta). Yaklaşık 30 dk. önce yaşandı, ne yapacağımı bilmiyorum. Şikayet etme hakkım var mı bilmiyorum. E-postasını da aldım bu arada belki işime yarar diye. Steam hesabımı geri almak için ne yapabilirim? Aynı zamanda şikayet de etmek istiyorum çünkü oyun bana göre pahalı, ayrıca tüm günümü neredeyse o oyunla geçiriyorum. Anlayacağınız tek eğlence kaynağım o oyun. Elimden ne gelirse yapmaya çalışacağım. Lütfen ne yapabileceğimi söyleyin, şikayet edebilir miyim? Gerekirse şikayet etmem ama yeter ki hesabımı alabileyim.
Oyun Hesabı takas ederken dolandırıldım. Hesabımı kurtarmak ve arkadaşın ceza alması için herhangi bir şey yapabilir miyim?