rahat ol bulamazlar hak etmiştir eminim iyicene bir söveydin içinde kalamsaydı hiç bir şey
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Hak etmişti zaten kadınların namusuyla ilgili bir şey söyledi bende sen kendine bak dedim küfür ettim sonra adliyeye vereceğini söyledi yorumu sildim hemen ve gizli kulkanıcıydım bulabilirler mi
İsteseler bulurlar. Gizli kullanıcı olman seni görünmez yapmaz, yalnızca kullanıcılar göremez. Sildiğin veri ise tamamen silinmez. Üzerine veri yazılmadıkça tamemen silinmez. Uğraşsalar bulurlar uzun lafın kısası.
Sadece s*ktir git p*ç yazdım adliye bunun için uğraşır mı ya da o şahıs yani bilmiyorum reşit değilim ailemle sorun yaşarım o yüzden tedirgin oldum biraz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
rahat ol bulamazlar hak etmiştir eminim iyicene bir söveydin içinde kalamsaydı hiç bir şey
Hak etmişti zaten kadınların namusuyla ilgili bir şey söyledi bende sen kendine bak dedim küfür ettim sonra adliyeye vereceğini söyledi yorumu sildim hemen ve gizli kulkanıcıydım bulabilirler mi
RAHAT OL onun yaptığıda saldırı vede tahrik etme var bir şey olmaz oda suçlu analayacağın.
Bir etmez iki etsede ilgilenen olmaz uc ilgilenen olursa bulurlar
Umarım o hiç şikayet etmez alt tarafı s*ktir git p*ç yazdım
Ergenmis galiba ki savciliga gidecem demis
Uğraşmak isterse bulurda uğraşmaz lar o kadar hem sen ne diye küfür ediyorsun insnalar a
Kadınların namusuyla ilgili bir şey dedi bende kendine bak dedim küfür ettim
İyi yapmış sin o zaman merak etme sıkıntı olacak bir durum olmaz
etmeseydin klavyeden yazmayı iyi biliyosunuz
Hemen ne ciddiye alıyorsunuz bunu diyenleri
Ben reşit değilim öyle bir şey olsa ailemle sorun yaşarım reşit olsam ciddiye almam
Bir şey olmaz sen takılma
Nerden biliyorsun
Zaten korkutmak için söylüyor. Ayrıca ciddiye de almazlar onu
Bulamazlar
Emin misin
Kesinlikle
Ben kimlere neler diyom siber suç bakmaz onlara
Hem. ispat edemez
Şikayet edicem yazdı hemen sildim belki ss almıştır bilmiyorum
Yok be kiz
Bulur
Neden küfür ettin
Kadınların namusuyla ilgili bir şey dedi bende kendine bak dedim küfür ettim
Merak etme kendi söylediği de suç o yüzden cesaret edemez şikayet etmeye sadece seni korkutmak istemiş
Hahahaha yok korkma
Emin misin
Lannn yok ben neler diyorum sacmalama
Seni şikayet eden olmamıştır o adam beni şikayet etse reşitte değilim ailemle sorun yaşarım
Lan sacmalama yaa daha neler korkmayin bu kadar sacmalama
Bulabilirler
Ama yorumu sildim hemen ve gizli kullanıcıydım nasıl bulucaklar?
İsteseler bulurlar. Gizli kullanıcı olman seni görünmez yapmaz, yalnızca kullanıcılar göremez. Sildiğin veri ise tamamen silinmez. Üzerine veri yazılmadıkça tamemen silinmez. Uğraşsalar bulurlar uzun lafın kısası.
Sadece s*ktir git p*ç yazdım adliye bunun için uğraşır mı ya da o şahıs yani bilmiyorum reşit değilim ailemle sorun yaşarım o yüzden tedirgin oldum biraz
Xuy tapar🤣
Bulurlar isteseler
Sadece s*ktir git p*ç yazdım bunun için adliye uğraşır mı
Ya popon güleceğin kelimelerle bile uğraşıyorlar
Evet yaa umarım uğraşmazlar böyle şikayet etmek filan basit bir şey mi yoksa uğraştırıcı mı belki ona göre uğraşmaz