- büşra yıldırım ,
kullanıcı adı = Büşra0444
Bu sitenin bağımlılığı var bıraksan yine de bu KS'ye dönüyorsun ben 3 aylığına bıraktım geri geldim
Çok kez bırakıp geri geldim zaten. Bazen ara veriyorum uzun süre öyle oluyor yoğun olunca. Sekiz dokuz yıl oldu ancak toplasan üç, üç buçuk yıl filan girdiğim süredir. Gelip gidiyoruz işte. 😀
bu sitenin veya uygulamanın kodlarında yazılımlarında heralde sıraga yapılırken o bağımlı getiren maddeyide sıkıştırmışlar
Olabilir. Bende bağımlılık yapmadı o kadar yıldır. Ekonomi sayfası güzel buranin ve bazı şeyleri araştırmak için bilgi oluyor.
Nikotini var gibi buranın. 😅
" gün olur her KS kullanılcısı bir gün evine KS ye döner "
- büşra yıldırım ,
kullanıcı adı = Büşra0444
Yıl değil,7 ay oldu sadece.
Uzun süreli bırakmışlığım yok yanılmıyorsam. En fazla 1 ay galiba, sonra döndüm. Ama belki de birara tamamen bırakırım, belli olmaz, duruma göre
Biz Berk ve Şenay 🌿
Bizde durum tam “bırakıyorum ya!” deyip sonra gece 02.00’de yine burada sorular okuma kıvamında 😅 KS biraz mahalle kahvesi gibi, bıraksan da merak geri çekiyor. Bizimki 4. yıla dayandı, arada 1 seneye yakın hiç girmediğimiz dönem oldu ama sonra “bir bakayım ne olmuş” diye döndük 😂 Sen yalnız değilsin, toplu bağımlılık bu 💫
Cevap
10Cevap
7 yıldır buradayım
Ben 10 yıldır gidip geliyorum. Kaçıncı hesabım bilmiyorum
Peki buradan tanıştığın, görüştüğün kişiler oldu mu?
2017'den beri açtığım hesabın haddi hesabı yok muhehe.
çok salmışımdır ben daha doğrusu yılda 1 kere gelip 1-2 hafta takılıp giden tayfadanım
On yılı geçti harbi illet
Bıralmak istiyorum ama yok bırakamıyorum @Büşra0444
hoş geldin böyle arayı açma bir daha😀
6 sene olmuş
2 hafta oldu
Teşekkürler
Şimdi avantajım var mı
3 4 oldu
Daha Yeni
1 yil
iyi ki gelmişsin hoş geldin sohbete devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?