Sizce hangi yıllar bomboş geçti?

Sizce hangi yıllar bomboş geçti?
Hayır her anımı dolu dolu yaşadım bu konuda şanslıyım diyebilirim, tabiki acılarımız oldu yeri geldi tek başına da kaldık ağladıkta ama unutmayalım her şey insan için her anımda anlamlı bir hatıra var iyi ki yaşamışım diyorum birdaha dünyaya gelsem yine aynı ben olarak gelmek isterdim.
Askerlik sadece bos yillarim oldu en az 18 ay 6 ay da isten girip cikmam olsa 24x 4000 dolar kaybim oldu 1 daire parası kaybettim en verimli zamanimda ulkeye doviz kazandirabikirdim gemide, cakistigim meslek geçerli idi sonra gecersiz oldu. Yasakar degisti. Kazanılmış hakkinizi bir gun alicakkar elinizden bunu devlet yapacak üniversite diplomaniz bur gun para kazandirmayabilir. Meslegim iyiydi ben olmazssam gemi kalkmiyordu haberleşme zabitiydim. Mors alfabesini tek bilen kişi.
@barney33 Ben bir denizciydim yani askerlik bana çok kolay geldi, askerdden önce gemide düzenli hayatım vardı. Düzensiz erkek için ideal zorla kafasına vurarak ögretilen bir yer. ama benim gibi biri için basitti. Sabah 6.30 da kalkmaya alışıgım gemide hala aynı saatte uyanırım. Birçok şey ögrettim öğrenmedim. Çünkü profesyoneldim askrde ise herkes mecburiyetten yapardı : Zamanında lafı soktum zmanında kelimeleri yazmayı puştluğunu hereyin önceden biliyordum. Haberleşme zabiti olarak mors biliyordum askeriye 40-50 hız bn 120 hıza alışmıştım boşuna kursa gititm yani bana daha düşük şeyler ögrettilr Tecrüben sulu çöpe bitmek oldu birkaç defa Nöbet sonra nöbet te kalktı Butun herkese nöbet yazıp ben gitmiyordum yazı büroda. 500 asker arsaından beni biri gördü ve yazı büroya seçti sanki butun akıllı admalar sözleşme imzalamışız gibi oldu. Yazı büroya alan kişi Türkiyenin en büyük papazı sokakta görseniz tanımazsınız vaiz. Bugune kadar gördüğümm en büyük kelime uydurabilen kişisi belkide onu tanıdıgım için guzeldi. ama Genede benden daha iyi faydalanabilirlerdi
hayatımın yarısını bir sınav uğruna heba ettim. Kimse geçip karşıma bana hayatta geç kalmışlık hissini anlatmasın. Herkes yuva kurarken ben cilt cilt kitap okuyordum. Pişman değilim karşılığında kültürlü kendini yetiştirmiş bir kadın oldum , ancak hayatımda mutlu olmadım.
10yıl. Dile kolay koskoca bir 10 yıl.. Sanmıyorum inşallah çok teşekkür ederim.🎈
Aynen yine de şükürler olsun her halimize. Allah büyük.⭐
Eic için çok teşekkür ederim Semih cansın 🥳🪁
Beğendiğine sevindim hayatıma dair detaylara yer vermeye çalışıyorum çoğunlukla yorumlarda. Güzel yansıtabildimse ne mutlu bana🙂🪁
Evlilik yılında boşa gecirdigim mutsuz 10 yılım oldu daha ne olsun 😢😌
Çok şükür canım geçti gitti 🙏 ama insan bosa giden zamanına üzülüyor
Öyle canım 👍🥰❤️
@Mesemese evet canım ben görücü usulü evlenmistim , ama benim eşimle şahsi hiç bir sorunum yoktu çokta iyi anlaşıyorduk sonra kaynanam bizimle yaşamaya başladı , ben kaynanamla çok sıkıntılar huzursuzluklar yaşadım bu kadar kendimii değersizkestirdigim bir süreç olmadı eşimde bu konularda hep sessiz kaldı bir çözüm yolu bulmadı bu sıkıntılar zamanla eşimle de aramda tartışmalar ve huzursuzluklar girmesine sebep oldu bende de sabır sabır bir yere kadar diyip ailemin desteğini alarak boşanmaya karar verdim bir kızımla bir oğlum var onlarla birlikte yeni bir hayat kurduk kendimize çocuklarımla birlikte yaşıyorum çok şükür şimdi daha huzurlu ve mutluyum evleneceğiniz kişiyi doğru seçin çünkü sadece eşinizle değil ailesiyle de evleniyorsunuz bunu unutmayın
@Mesemese herşeyin hayırlısı diyelim 🙏 amin canım inşallah 🙏 çok teşekkür ederim 🙏❤️
@Semih6934 EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
@r_engarenkyollar Rica ederim ablam hakkındı 🌺❤️🙏
🙏🙏🌺🙏🌺❤️🥰
Cevap
17Cevap
Evet son 4 yıl boşa geçti
Evet son 6-7 yılım boş geçti maalesef.
Oldu, şu covitin çıktığı zamanlar...
Yani geriye dönüp bakınca içimde her zaman bir tatminsiz kalıyor. Insan çoğu zaman yaptıklarının değil yapamadıkları için pişman oluyor
İnsanın inzivaya çekildiği bir dönem oluyor
Durgunlaştıgı aktif olamadığı kendini işe yaramaz hissettiği her şeyin boş anlamsız geldiği arafta kalmslk içinde bilinmezlkle birlikte hayatı ve kendini sorgulamaya bile iştahı gelmeyen lanet bir dönem
Bu belki de hayatı bir tarla gibi düşünürsek kendimizi dinlenmeye aldıgımz bir mola vermek gibi toprağı dinlendirmek gerek bazen belki de
Biz boş geçti sanırız öyle ruhun bir planı vardr
Olmaz mı? Lise yıllarım hep boşa gitti. Şimdi ki aklım olsa daha bir güzel yaşardım o zamanları.
Yok okul yıkılmasın. Daha fazla ders çalışırdım ayrıca gezer eğlenirdim.
:D
Hiç olmadı keşke olsaydı diyen tayfada var
Bana çok kastın diyen çok
Boşa giden yıllarım oldu demek için gencim ama eğer farkındalığımın olduğu senelerde hayallerim için birşeyler yapsaydım kurban psikolojisini seçmeseydim şu an bambaşka hayat yaşıyor olabilirdim bu seferde bu hayatı seçmediğim için kendimle hep savaş verecektim ne demiş şair ne seçersen seç diğer seceçenekte kalacak aklın.
Hayır olmadı güzel yıllarım oldu, güzel bir çocukluk yaşadım. Fakat sınıfta kaldığım için bir yıllım boşa gitmiş oldu ona biraz üzülüyorum..🙃🌸
🤗🌸
Eğitim ve çocukluğu çıkarırsak bir on senede ben de var kanka
Bomboş gecen yil varmidir... hersey sonucta olmazsi lazim gibi olur... önemli olan bizler tecrübeli olup kendimizi geliştirmemiz
Olmuştur zamanında şanslar geldi biraz daha yaş gençken ama biz değerlendiremedik keşke şöyle 20 yaşına dönsem
Evt bro
1 yılcık oldu haketmeyen adi pislik camış bişey yüzünden 😂
Koca bir ömür boşa gitti be Semih. Yıl hesabı yapamıyorum.
Yani bi 3 yılım boşa gitti hiç bir şey yapmadım
Boşa giden yıllarımı arasam da yeni hayata da yer açmam gerekiyor..
Yeni sayfa, yeni insanlar vs. belki kalbini ansızın birisi çalacak o zaman her şey daha güzel olacak!
Oldu ama ben boşa gittiğini düşünmüyorum aksine bişeyler öğrendim ve o yıllarda elimden anca onlar gelirdi sizinde öyle herkesin o yolları geçmesi gerek
18-21 yaşlarım boş geçti üniversiteyi kazanamadım düzenli işim olmadı çöpe gitti koskoca 3 yıl
Böyle olması gerekiyormuş deyip pişmanlık duymamak lazım, geçmişe takılı kalmanın zarar verdiğini herkes biliyor, önemli olan telafi edebildiğimizi etmek, olduğu kadar
Şu ana kadar olmadı şükür✨🌿
Bu soruyu 40 yaşına gelince derinden soruyor insan kendine ve vbp hep evet oluyor
Son 1.5 senem boş geçti. Hala kötü hissederim bu yüzden
Yok ya hepsi tecrübe oldu
Olmuştur, eskiden.
maalesef oldu zamanınız kıymetli iyi ve doğru kullanın
Boşa zman harcadim insanlar oldu
Yinede aklanmiyoz annasini saatayim.
Evet gençliğim boşa geçti gitti hiç yaşayamadım
Evet boşa giden yıllarım oldu
Oldu maalesef
O kadar dolu ki bi nefes alasım var
Yıllar değil ama bir kaç ay olmuştur.
Hep boş ama Allah'tan hep kurtuldum kötülüklerden