2 ay

Birinin büyü yaptığını nasıl anlarım?

Abla dediğimin bir kadının büyü yaptığından şüpheleniyorum onunla tanıştıktan sonra bi çok olumsuz şey de yaşadım sürekli bana adımı soyadımı burcumu doğum günümü doğduğum saati yükselen yengecimi sordu ve çok ısrarda bulundu öğrenmek için annenle tanıştır beni size götür desi hayır abla ne alaka desim çok ısrar etti 100 tane kedi var evinde hepsi çok tuhaf ve dua açtığım zaman kediler çok tuhaf davranıyolar sarhoş gibi oluyolar etrafa kitleniyolar bana çok korkunç bakıyolar kedileri ve asla dua açtığımda dinleyemiyo izin vermiyo dua açmama çıldırıyo ve sürekli bana zorla bişeyler yediriyo içiriyo istemeswmde kendi eliyle zorla yedirip içiriyo babamın annemin sosyal hesaplarını sordu istedi ne alaka desim merak etrim dedi bu konularda hep ısrarcı bu arada hami hep şüpheleniyodum zaten bi gariplik olduğunu onda aynı zamanda tarotla da ilgileniyo tarot bakıyo ve bana enerji vercem sanadyrerek eliyle tuhaf tuhaf hareketler yapıyo bedwnime uzan dito bana ve bi arladaşım la tanıştırdım onunla onada dirwk görür görmez burcunu doğum saatini yılını anne baba adını sordu arkdasıma sıkıntılaeini bana anlat dedi bende bi kağıda yazim dedi piskolok gibi düşün beni dedi arkdasımda anlattı oda yazdı işte ve arkadaşımda ogün den skmra aileaİyle sıkıntı haşadi evden ayrıldı bend ailemle ssıkıntılar yaşıyorum ablayla tanıştıktan sonra garip bir kadın kimsesi yok tuvalete girer ve uzun süre çıkmaz sen otur der tuvaletimi yapcam der ne yaptığını asla anlamıyorm evinde bigün tuhaf simgeler yazılar arapça yazılarla dolu bi lağıt buldum ne bu dedim gerildi ilk sorduğumda evin içinden çıktı bilmiyorum dedi 2 ci kez sordum ters köşe yaptım 2 nci de ay şimdi hatırladım dedi korunma duası yaptırmıştım ben dedi evi de çok garip o eve her giren bi tuhaflık var diyo zaten kötü bi enerji var ve ablanın bedeninde çok tuhaf yıtyma izleri var sanki bi canavar tıröalamış gibi kocaman tırmık izleri biri bana bişey söylesin büyü ile uğraştığını düşünüyorum çok şey var şüphelendiriicek çok ley yaşadım.

Birinin büyü yaptığını nasıl anlarım?