Sevdiğim erkekten yolları ayıralı yaklaşık 2 yıl oldu. 2 yıl önce aramıza kara kedi soktu sonra bana karşı da boş değildi gel-gitliydi.
O kız da sürekli bizimle aynı ortamdaydı biliyordu yani aramızda bir şeyler olduğunu.
Bana imalı laflar söylüyordu alttan gülerek hatta ciddiye almıyordum anlamadığım için.
Sevdiğim bu kişi bana bakınca hemen koşup boynuna atlıyordu falan neyse ben sevdiğim kişiye yoğun bir tutku hissetsem de içimde karanlık boğucu bir his oluyordu ve bu beni uzak durmaya zorluyordu ama bu his benim duygularımdan ziyade o sevdiğim kişi bana yaklaşınca veya onu görünce artıyordu sanki onun enerjisini hissediyormuşum gibi.
Bir süre sonra bağı koparmak istedim ki o kişi de zaten bayağı değişti artık beni gözü görmüyordu bile. Neyse bu kişi normalde çapkın canlı biridir ama başka kızlarla artık ilgilenmemeye başladı ve yıkık gibiydi de bayağı. Gülerken bile içten gülmüyordu.
Karantina girdi araya daha sonra bağlar tamamen koptu. Ama ben onu bayağı hissediyorum enerjisini her şeyini üstümde taşıyordum. Hatta telepatik bağ vardı henüz yeni koptuğumuz için rüyalarda da hissediyordum.
Derken artık bağımızın cidden koptuğunu tekrar birlikte olabilne ihtimalimizin kalmadığını ve neden böyle olduğunu sorgulamaya başladım. Geceleri genelde odamdan garip sesler duymaya korkmaya başladım.
Sureleri okuyup sık sık namaz kılmaya çalıştım biraz da olsa ruhumu hafifletmişti ve uyku uyuyabilecek kadar iyileşmeye başlamıştım derken sonra bir rüya gördüm gece 3-4 civarıydı bu araya kendisini atan hayatındaki kız vardı rüyamda sessiz ve düşünceli bir şekilde bjr yere gidiyordu büyücü bir kadının yanına morlar içinde giyinmiş küresi olan siyah saçlı bir kadındı. Sevdiğim o kişiye büyü yaptırıyordu. Ve bunu yaparken kız çok rahat gözüküyordu.
Bu rüyayı ciddiye alsam mı o an bilememiştim çok korkmuştum gerçeği bilemediğim için sormak istedim. Sevdiğim o kişideki belirtiler büyü olduğunun göstergesi olabilir mi?
Bir insanın üstünde büyü olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Özel bir konuda büyü çalışması yaptırmıştım. Ali hoca adında bir beyefendi ile çalıştım. Çok ilgili ve alakalıydı. Bir internet sitesinde görmüştüm bu hocayı. Özellikle vefk ve papaz büyüsü konularında uzman vesaire yazan bir sürü kişi vardı.
Benim yaptırdığım işlemde sonuç alma sürem üç gündü. O kadar hızlı etki etti ki ben bile hayret ettim nasıl olduğuna. Hocanın bilgisi çok yüksek, her türlü konuda danışabileceğiniz bir insan. Daha önce çalışırken mesajlaştığım telefon numarasını da bırakıyorum sitesinden kontrol ettim aynı numarayı kullanıyor hala. 535 590 62 75 ilgilenen olursa arayıp sorabilirsiniz.
Namazla niyazla olmaz o işler. Sağlam bir büyücü bul kendine ama buralardan değil çevrenden bakın gerekirse en yakınlarına sor. Ya da enerji çalışmaları dene kendin, meditasyon yapabilirsin. her şey gönlünce olsun, Işık ve sevgiyle…
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Enerji çalışmalarının meditasyonların hepsini yaptım zaten en etkili sureler iyi hissettirdi ve büyücü müyücüyle asıl olmaz bu iş daha da enerji alanı kirletmiş olurum hiç gerek yok teşekkürler yine de
Aydın Bıyıklı Bagarasina Varınca Çalışlıda Mustafa Ali Hocayı bul Gerçekten Şıp diye Bu işi Çözer Sen daha Hocayla Görüşürken Bütün Büyüler Ortadan Kalkar Ciddiyim Toplam 100TL ye işin Hallolur Bu Gerçek Bir Hoca Ciddiyim Ben Gittim Ve Kurtuldum Bütün Dertlerimden