2 ay

Tacizci miyim kadına her gün yazıyorum?

Yurt dışındayım. İstanbul’dan özel dikimle kınalığını diktirdim. Kadın bana “2 haftada dikerim, 2 hafta da kargo süresi, ödemeyi yaptıktan 4 hafta sonra eline ulaşır” dedi. Ödemeyi yapalı 8 hafta oldu. Kınalığım dikildi, nakliye kargoya verildi yani tır ile kapıma getirecekler, ama kargo bir türlü çıkmadı. Adamlar diyor ki bize belli bir tarih verilmedi bu yüzden senin kınalığını geçen ayın tırına koymadık, bu ayın tırına yükleyeceğiz (kısaca yetişmeyecek çünkü tır 23'ünde çıkıyor benim kınam 27). Ve bana teslimat yapmadan önce bir sürü ülkeye teslimat yapacak. Ben terziyle bana zamanında ulaşır garantisini vermesi üzerine sipariş ettim. Kargo firması bizi ilgilendirmez bize tarih verilmedi diyor, terzi ay canım ben gönderdiler sandım neden böyle oldu bilmiyorum diyor. Paramın iadesini istiyorum mesajlarına görüldü atıyor arıyorum açmıyor kınalığımı kargo gümrük dahil 1500€ ödedim. Zaten düğün yaklaşıyor diye stresliyim şu an yakına yakına buradan kınalık bakıyorum… kadın bana eskiden saniyesinde dönerdi şimdi bana beni taciz etmeyi bırak tek müşterim sen değilsin kısa zamanda dönüş yapacağım diyor. Kafayı yiyeceğim 😣

Tacizci miyim kadına her gün yazıyorum?