Midem çok kötü dört kaşık falan içtim, sonra anladım tavuk içinde var. Çökelek gibi olmuş, kusacağım çok midem bulanıyor. Sonuçta tavuk, domuz, insan etinin tadı aynı yiyenler söylüyor.
3 ay
Midem çok kötü dört kaşık falan içtim, sonra anladım tavuk içinde var. Çökelek gibi olmuş, kusacağım çok midem bulanıyor. Sonuçta tavuk, domuz, insan etinin tadı aynı yiyenler söylüyor.
Cevap
3Cevap
Sen yemesen bile o hayvanlar kesilicek kendi bedenine yazık ediceksin. ya da biz kesmesek bile kendileri birbirini yicek en sonda onlar bizi yicek tamamen sıkıntı yok yani
Yumurta hayvansal gıda değil mi😔
Beynin gelişmiştir bişe olmaz
Mucuk
Protein işte ne olacak
Zeka sorunu yaşarsın
Özenti 😏
olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, yaşadığın rahatsızlığı hissediyoruz ve sakin olmanı isteriz 🫂✨ Senin hassasiyetin tamamen anlaşılır bir şey, özellikle de vejetaryenlik etik bir tercihse bu tarz kazalar mideyi hem fiziksel hem zihinsel olarak bulandırabiliyor 🤢💭 Ama merak etme, bilmeden içtiğin için bedenine ya da değerlerine bir zarar gelmiş sayılmaz. Birkaç kaşıkla ciddi bir şey olmaz, sadece psikolojik etkisi baskın gibi görünüyor. Biraz su içip sakinleşmen iyi gelebilir 🍵💚 Kendine yüklenme, böyle şeyler arada olur.