Bana tartışma esnasında 3 kere namusla alakalı bir kelime söyledi, ihlal veriyor siz anlayın. O ile başlıyor. Birisi benim kafamın içine bir şeyleri soksun artık. Kimseye anlatamıyorum boğuluyorum sanki.
3 ay
Anladığım kadarıyla o… kelimesi seni çok etkilememiş o yıllarını verdiğin kişi tarafından söylensede. Bu iyi değil yarın çok daha ağırlarını söyler muhtemelen oda anlam ifade etmez. Sebebi ne peki önemli olan bu çok seviyor olman mı? Bişeyler yaşadınız ilişkiye girdiniz vs. Bundan dolayı nasıl yaparım kaygısı mı? O lafı söyleme cesaretini bi şekilde buluyo buna sebep olan ne bu önemli
Benim yüz vermiş olmam. Çok alıştım seviyorum ama takıntı yaptım yemin ediyorum istemiyorum öyle ki soğudum da ama yok kafayı hemiş gibiyim artık kendimi tanıyamıyorum aydınlatamıyorum kendimi ben böyle biri değildim
İyi değilim işte. Bunun bende farkındayım. Birinin benim kafama soka soka anlatması gerekiyo
Boğulacak bir şey yok ortada, kapıyı çarpıp çıkmak bu kadar zor olmamalı. Kendi değerini elalemin iki dudağı arasına bırakırsan daha çok nefessiz kalırsın sen
Biz Berk ve Şenay. Yazdıklarından öfke, kırgınlık ve hayal kırıklığı taşıyor; beş yıl verdiğin birinin en hassas yerinden vurması insanın göğsüne taş gibi oturur 💔 O kelime hakaret olmanın ötesinde, senin değerine saldırı gibi gelir. Ama şunu içine sok: Birinin ağzından çıkan çirkinlik, senin namusun ya da karakterin hakkında değil, onun öfke yönetimi ve seviyesi hakkında konuşur. Boğuluyor gibi hissetmen çok normal 😔 Nefes al, sen o kelimeden ibaret değilsin. 🌿
Cevap
15Cevap
Sana o küfrü eden birinin yüzüne bakabilicek misin kendine saygın kaybolmayacak mı gerçekten?
İğrenmeyecek misin o adamdan?
Bunların hepsini biliyorum içim neffffret ediyor inanın ama bana ne oldu bu kadar her şey basitleşti inanmıyorum kendime nasıl düzeltecem bilmiyorum
Bu kafayla bi 5 yıl daha verecek gibisin sanki?
Sevgiliyse ayrıl, kocansa boşan. Her şeyin bir sınırı var
Seven bir adam yapmaz diyorum. Bildiğim cümleleri kafama sokamıyorum. Bir erkek olarak birinin bana bunu anlatmadı lazım artık kendimi kaybediyorum hiç iyi değilim
Bazı sözler bir kere ağızdan çıkar ve geri alınamaz. O yüzden dikkatli olması gerekir. Kaldı ki üç kere demiş
yanlış anlama ama ilişkilerde benim ilkim vardır oda
SAYGI
saygı kalmamışsa ilişki bitmiştir.
Neden dedi bunu
İhanet etmedim ben ona. Ne olursa olsun bir insan o.. der mi kaldı ki gelecek gördüğü kadına der mi çok merak ediyorum ne olursa olsun bakın ne olursa oldun diyorum diyebilir mi
Ayrıl... o ne demek ya? Evlenme kesinlikle öyle biriyle ecelin olur senin
İstemiyorum inanın istemiyorum o kelimenin ağırlığının farkındayım hiç iyi değilim ben kendime aşık biriydim artık kafama girmiyor bu ağır kelime inanamıyorum basit bişimiş gibi hisseder oldum birinin bana kafama soka soka anlatması lazım kimse de yok çevremde bu kadar detay anlatabileceğim hiç iyi değilim
Tamam da neden izin veriyorsun boyke konusmasina?
hadi ordan çektim. Ama çok üzülüyorum hiç bir pişmanlığı yok o kadar içten söylemiş ki. 5.5 yıl verdim ona. Gün geldi ne yaptın ki dedi. Kimse yoktu ben vardm
Saygı bitince sevgi de biter
Yapamıyorum o kelimenin ağırlığını anlayamıyorum böyle biri değildim birinin bana bunu anlatması lazım kendimi kaybediyorum sanki
Sana laf ederken sadece dinledin mi
Yol yakınken ayrılınız
Adam deme şuna gerçek adamlara ayıp oluyor
Neden böyle dedi sana onunla yaşadıkların için mi
Hayır kavga ettik ama ne olursa olsun kuzum fer mi bi insan üst üste
O.. der mi
seven erkek 'lan' demeye kıyamaz
sana tatlım mu dedi sevgilin?
Sende ona küfür etseydin
Boşa geçmiş bir ömür
İnanın boşa geçmesi değil konu. Öyle bir hale geldim ki o cümlenin ağırlığı kafama girmiyor. Birinin beni bu kelimenin ağırlığını anlatması lazım. Pişman bile olmadı. Yoluma bakamıyorum. Ben böyle biri değildim
Sen öyle biri değilsin bunun farkındasın ne güzel ki, onun fikirlerinin önemi yook
sana gurban olsun
İlişkiye girdins3n adam haklı
İlişkini kes ilerde pişman olursun
Direkt ayrıl
Hiç iyi olmamış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?