Sizce bir insan neden sürekli dışlanır? o kadar çirkin miyim acaba? lanetli miyim ben neyim?

okul ve üniversite hayatım boyunca hep dışlandım. hani ben azıcık selam vereyim adım atan olayım derdim, masalarına otururdum nazikçe abartmıyorum kimse takmazdı bile konuşmazdı kendi arlarında özellikle ismim dışıda herkesi konuşurlardı, sonra ne bileyim bir şey olur ben hep dışlanan olur. Abartıyorum herhalde falan diyordum ki bugün işte de aynısı oldu. işe başlayalı bir buçuk hafta oldu. bir baktım erken mola verilmiş ben yemeğe dalmışım bir Allahın kulu beni yemeğe çağırmamış çağırmadı da. çok bozuldum ya öyle böyle değil. ulan ben neden dünyaya geldim lanetli miyim demeye başladım artık. işe dört kızla başladık. 3ü ile herkes konuşuyor alıştın mı falan diyor ama bir Allah'ın kulu bir şey sormuyor (hayrına ayıp olmasın diye bir iki tane selam veren oldu sağ olsun!). böyle işte ben anlamıyorum gelen giden bana çatar bir de dışlar falan. keşke yemek saatlerimiz ayrı olsaydı da aynı yemek hanede ayrı masalarda oturmak zorunda kalıp eziklliğim iyice ortaya çıkmasaydı bari dedim. gururm kırıldı ne diyeyim. çok da kırıldım ağlayacak gibi oldum
Sizce bir insan neden sürekli dışlanır? o kadar çirkin miyim acaba? lanetli miyim ben neyim?