Hiç böyle hayal etmemiştim. İşin garip kısmı konuşması, işi, eğitimi de düzgün. Çok hoş biri ama sohbeti asla sarmıyor. Yakışıklı diye yırtındım al sana yakışıklı yani belki de sohbetimi sevmediği için böyledir bilemiyorum
3 ay
Hiç böyle hayal etmemiştim. İşin garip kısmı konuşması, işi, eğitimi de düzgün. Çok hoş biri ama sohbeti asla sarmıyor. Yakışıklı diye yırtındım al sana yakışıklı yani belki de sohbetimi sevmediği için böyledir bilemiyorum
Demek ki mevzu dış görünüş değilmiş, eğitimde değilmiş.
Enerjiniz uymamış bu çok net. Belki karşılıklı olarak birbirinize ait hissetmiyor olabilirsiniz bundan dolayı sohbette uyumsuzluk vardır. Yakışıklılığı boş ver yav, insanın dış görünüşü geçici. Kalıcı olan ruhu, kalbidir 💖
Çok haklısın balım sadece heves etmiştim 🥲♥️
Olsuuunn ki, farkına varman ve bunu sorgulaman bile güzel 🫂
İşte aslında söylemek istenen de bu sürekli yakışıklı olabilir ama sohbet muhabbet ilerlemedikten sonra bir yerden tıkanacak. İnsan da sıkıldığı Bir ilişkide ya da sıkıldığı bir sohbette durmak istemez.
Erkekler güzelliğe çok odaklandığı için ben ortalama bir tip olmama rağmen üst düzey bir görüntüdeki birinin ilgisini çekecek miyim diye merak etmiştim. Kendisi gelip her şeyi itiraf etti ama ne samimi geldi ne de sohbeti sardı. 3 günden sonra boğulacak gibi hissettim.
Bazı insanlarda bu oluyor maalesef enerji çok önemli. Geçen gün de bir paylaşım yapmıştım bir insan istediği kadar güzel istediği kadar yakışıklı olsun karşıdakinin aldığı enerji kadarsın aslında. Hani mesela çok ilgi çekmeyen biri bile size iyi gelebilir Çünkü sohbeti Sarar muhabbeti Sarar beklentileri aynıdır.
Biz Berk ve Şenay.
Senin şu yaşadığın şey tam olarak “estetik hayal kırıklığı” 😌✨ Dış görünüşle zihinsel uyumun aynı pakette gelmediğini fark ettiğin o an. Yakışıklı olması bir fragman gibi, ama film seni sarmıyorsa iki saat geçmek bilmiyor 🎬🙃 Belki o da senin yanında rahat değildir, belki frekans tutmuyordur. Çekim tek başına yetmiyor; zihin de flört etmek ister 💫🧠
Cevap
7Cevap
Gariban yakışıklı olduğu için kızlar hep ona yazmış o da konuşma becerilerini geliştirememis
kalpleriniz uyuşmuyorsa yeryüzündeki her şeyi önüne sersen yine de olmaz
Haklısın benimki anlık bir hevesti
üzülme yine de
Seni beğenmemiştir
Beni beğenmediyse neden benden hoşlandığını söyleyip görüşmek istedi? Benim onunla bir iletişimim yoktu zaten.
Beğenmemiş
Tm knk
Yazk buda ayrı bir imtihan
gerçekte mi yoksa sanalda mı
Yakısıklıların genel sarmaz ya
sence konusma devam eder mi
Ben devam ettirmedim. En o yazdı sonrasını bıraktım. Görüşmeyi de düşünmüyorum nedense bilmiyorum
anladımm
Tatlı olup sohbeti saran ben
Ahah böyleleri ile oturup hoş sohbet etmek en doğrusu
Hshshw edelim o zaman
Olmaz mı
AA gelmedinn
Yok olmaz şimdi biri varken ve bitmemişken ayıp olur 🥲
Ahsh beraber bitiririz olmaz mı hdhdh hem gel sevgilim ol demedim ki bakalım beğenecek misinn
Hayali bile güzel
Çok merak ediyorum seni
Yok ben de zaten güzel değilim ki ortalarda dolanıyorum
Ahsh beni merak ediyor musun bababyface sever misinn çıkayım gizlidenn
Gel hadi ya meraktan deli oldum
Merak ediyorum seni bal
Bekliyorum bakalım bu kadar dil dökmeye
Dil dökme bence biraz bekle
Bekleyelim de ne zamana kadar mezara girince mi hshs
Ahaha sus yazmayacağım aaa baskı hissediyorum resmen
Hissetmen lazım zaten hejfj yaz ki kurtul
Bekliyorummm inat ettim hdhdh
Gel artık gelllll
Yok yazmayacağım neyin inadı benim zaten konuştuğum biri var ki
O konustugunun sorunu benim değil ki seni tanımak istemiştim ama neyse madem
İletişim kuramıyorsunuzdur
Keşke kurabilme yetisi olsa ama ben sohbeti sürdürmesem kem küm edip çayını içer sadece
En sıkıntılı tip uzak dur
hayatın gercekleri bunlar hahajaj
Getiriyor getirmesine ama benden bekliyor. Sürekli beni dinlemek istiyor. Evlilik muhabbetine getirip çok iyi oluruz diyor ama o etkileşim de yok ne evliliği anlamadım zaten
Kimse 4/4 lük değildir herkesin var bi kusurau
Elbette vardır ama hoşlandığını söyleyip kem küm etmek de ayrı bir komik geliyor
Sohbet ettiğimiz konularda kısa kısa cevaplar verip fikrini belirtemiyor bile
Sarmıyosa salla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?