Ayrıldık çok uzun zaman geçti.. sevmiyodur beni 😔 bunu kabullendim
Yıllar oldu hayatıma yön veremiyorum
Mesela tip olarak begendiklerim oluyo onlarla bile konuşamıyorum görüşemiyorum.
Ondan çok daha iyileri çıkıyo. Ama o benim için olmazsa olmaz sanki.. onu sevmemeyi bilmiyorum.
Ruh hastası olma yoluna doğru ilerliyorum. Ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bi an soruyu ben sordum sandım ahshsdjhd valla gizli ben terapiye gidiyorum bunun için. Ona yükleüdğimiz anlamı bulmamız gerek bence
Terapinin faydası oluyor mu ne yapıyorlar.
Şu an gidemem ya.
Ama zor durumdayım
Konuşuyosun işte travman varsa emdr falan da yapılabiliyo duruma göre
İyi. geldi mi sana
Seni yaşını merak ediyorum. Olgun gözüküyor fikirlerin
Geliyo keşke daha sık gidebilsem ücretler çok fazla ya hajhsjahs
@AsabiÖküz 24 yazıyor ya abicim
Aynen daha uugun olömalı
Yazanın doğru olduğunu bilmem için; müneccim boku yiyip geliyorum...
@AsabiÖküz mantıken doğru olması gerekiyor ekstrem durumlarda yaş farklılık gösterir müneccimlikle alakalı değil
Senin ruh dünyanda bir tuhaflık var. Tedavi olmanı tavsiye ederim.
@AsabiÖküz :D abicim dememe bu kadar alınacağını düşünemedim ya. Her gördüğünde yorumlarıma iltifatlar düzüyodun. Birden ruh dünyam tuhaf ve hastalıklı oldu. Hahsjsh
Abicim demeni görmedim bile. Sadece cevap verme ve karşındakinin dediklerini algılama tarzın sorunlu senin. Berrak değil de komplike ve karmaşık algılıyorum sen her şeyi. Kaos hakim senin zihin dünyanda. Yine söylüyorum; git tedavi ol
@AsabiÖküz kaos hakim değil aslında. Birden sen asabileştin 🤷🏼♀️ Ne diyebilirim ki? Umarım bakış açın düzelir hayata. Çok problem yaşarsın böyle. Bir de, bana hakaret edebilirsin alınıp gücenmem bu tamamen senin seviyeni gösterir ama insanları “ruh hastası git tedavi ol” gibi aşağılamak bana engelli diye birini aşağılamaktan farksız gelmiyor. Birilerini çok ciddi incitebilir bu laflar ve sorumluluğunu kaldıramayacağın şeylere sebep olabilir. İnsanlık diliyorum.
Heeee yavrum heee
@AsabiÖküz nasıl biri olduğunu kendin bile bilip adını yapmışsın zaten hem asabisin hem de **** ne diyim şimdi :D bi de insanlıktan nasibini almamış birisin ekstradan. Yüz vermeyince bu kadar kezbanlaşmanız çok zavallıca ya erkeklerin özeti resmen şu diyalog. Ters bi şey demediğim halde zihin dünyama ruh sağlığıma falan sataşıyo ne zavallı bbi insansın jajsgakshjs hadi ikile şimdi belediye ilgilensin senle. Benim yeterince vaktimi aldın.
Aynı şeyleri yaşıyoruz şu an ama benım kı evlı ve kendıme şunu söyluyorum hak etmiyor oda sende önune bak her ne olursa olsun lütfen sevmeye çalış
İnşallah sen de mutlu olursun
Takıntılı kalırsan kendini bitirirsin
Şehir ve yer değiştir ortak arkadaş varsa sil
Ayrildniz e sevgilin falanmiydiki
?
Evet
Dertletlesmek istermisn düzgünce
Olur
Başkasını denemeden kurtulamazsin
Yapamıyorm
Yapmak istemiyorsun