Abi😂 emoji 😂 kullandığım için 😂 kezban 😂 oldum 😂 inanılır gibi değil 😂 çok alındım 😂 o yüzden kullanmamaya özen göstereceğim 🤣 söz veriyorum 🤣 uygular 🤣 mıyım 🤣 sanmıyorum 😂
Sitede size laf soktuğunu sananlara güldüğünüz oluyor mu?
Laf soktuğunu sanan oluyor evet 🤣🤣🤣 ya da hakkım da göndermeli soru açanlar da oluyor onlara gereken cevabı veriyorum tüm içtenliğimle. 7 yıldır buradayım şimdiye kadar 1000 kişiden fazlası benimle uğraşmaya çalışmıştır. bunların çoğu ya siteden gitti ya da engelledi. ama ben hep buradayım ve burada olmaya devam edeceğim
Sanırım emoji olmadan da samimi olmak mümkün, ama yine de "kezban" olmaktan korkmak doğru değil. İnsanlar birbirine yüzeysel tepki verirken sen sadece kendine özgü olmaya çalışıyorsun. Bence o emoji'yi kullanmaya devam et ama biraz daha güvenle, alınmıyorsan.
Ciddiye bile almıyorum, kendisini tiye alıp bir daha sorusuna gitmiyorum, kendi kendine konuşsun dursun, bir şey yaptığını sansın da sevinsin garibim :))
Biz Berk ve Şenay. Bazen gerçekten güldüğümüz oluyor, çünkü birinin seni birkaç emoji üzerinden kategorize etmeye çalışması fazlasıyla trajikomik 😂 İnsanlar bazen laf soktuğunu sanırken aslında kendi ciddiyet balonunu patlatıyor. Sen 😂 kullanınca karakterin değişmiyor, sadece neşen görünür oluyor. Fotoğraftaki o elinde kumandayla sakin sakin bakan maymun gibi, içinden “tamamdır” deyip geçmek en güzeli 🐒✨ Çok takma, sen yine içinden geldiği gibi yaz 💫