İnstada bi video altına yaptığım kendi yorumuma çok güldüm de ben normal miyim?

İnstada bi video altına yaptığım kendi yorumuma çok güldüm de ben normal miyim?

Eşim bu konuda çok şikayetçi.
Şaka mı gerçek mi ayırt edemiyormuş bende.
Zaten ayırt edilse şaka olduğu bilinse gülünmez ki...
Gelelim gülmeye, yaptığım şakalara da gülemiyorum, çünkü gerçek gibi devam ediyorum.
Tuhaflık bende.
Ciddi ve resmi bir kişiliğin sonucu.
Çok özür burcunuz ne merak ettim
İkizler - Yükselen Yay.
Ama zekâ dışında ikisine de uymuyormuşum. Yeğenim "dayı sen ilginç bir varlıksın" diyor, burçlar konusunda çok başarılı ve bilgili biri olarak.
Sanırım ben 29 şubatta doğdum.
Aa ikizler yay birleşimi nasıl ciddi olabiliyormuş ben de şaşırdım şimdi. Bi oğlak etkisi hissetmiştim.
Af edersiniz, araç kullanıyorum İstanbul trafiğinde, hemen yazamadım. Ben burçlardan zerre anlamıyorum. Ne işe yarıyor, onu da bilmiyorum? İkizler ve Yay çok mu kötü sizce? 🤦
Hayır kötü değil daha eğlenceli cıvıl cıvıl olurlar aksine.
Evet evet, eşim genel manada çok esprili, neşeli, hayatı tiye alan, kendiyle barışık hatta kendiyle dalga geçen, dünyayı ve dertleri çok da önemsemeyen ama insani yönden de huzur veren, sorumluluklarının bilincinde olan, yeri geldiğinde ağır abi olan biri olduğumu sık sık tekrarlamış biridir.
Ama ben Mevlana Hazretlerinin dediği gibi "hiç olmayı" ve "Ahiret parası toplamayı" seviyorum.
@lishahayt tiyatrocu olmayı çok istemiştim ama hayat beni başka yere sürükledi.
Allah razı olsun dilekleriniz için, bilmukabele efendim. 😇
@lishahayt bilmiyorum, bazen denemekten zarar gelmez diyorum. Bazen de bu yaştan sonra yeni maceralara gerek yok diyorum. Egosuz olmaları lazım birlikte çalışacağım insanların, çünkü ben egosuz biriyim ve egolu insanlara katlanamam, çok pis çarparım sözlerimle...
@lishahayt İstanbul için bilginiz ve tavsiyeniz varsa büyük bir onurla öğrenmek isterim.
Saygıdeğer @cαssíєєє kızmayın lütfen, size devamlı bildirim gönderiyoruz, değerli hanımefendi ile ama faydalı bilgi olduğu için anlayışla karşılayacaksınızdır, inanıyorum. 😇
Hiç sorun değil burada değildim zaten rahat olun☘️
@lishahayt yine de destek olmaya ve cesaret verici + motive edici tavsiye için teşekkür ederim. Aklıma soktunuz, bakalım bulabilir miyim, araştıracağım. Tekrar teşekkür ediyorum, çok iyisiniz.
@cαssíєєє çok naziksiniz. Bu sayfada sizi de ister istemez yordum. Ama "Alî Cenâp" yaklaşımınız için size de teşekkür ederim.
Her iki değerli hanımefendiye saygılarımı sunuyorum, iyi geceler. 🌸🌸🌸
Bazen gülüyorum ya… Daha doğrusu “gülmesem içim rahat etmiyor” diyeyim. Çünkü şaka yapıyorsam ya ortamı yumuşatmak içindir ya da benim kafamda komik durduğu içindir. Ama öyle kahkaha atıp kendimi alkışlamıyorum; daha çok “tamam bu iyiydi” deyip geçiyorum. Zaten insan kendi mizahını sevmezse niye yapsın ki? 😄
E yani tabii
Normalsin ama çok da değil :) ben de kendi yaptığım şakalara gülerim ama kahkaha ile değil. Özellikle sosyal ortamlarda sadece tebessüm eder. Herkes kah kah gülerken. Bence çok karizmatik 😎
Ben kahkaha da atıyorum ya
Değilse napcaz
Bazen kendi kendime otururken laf lafı açıyor. öyle bir espri yapıyorum ki gümlüyorum adeta. "nereden aklıma geliyor bunlar?" diye bir de tebrik ediyorum kendimi.
Ya ahshsshjd şapşal şey diye
Kendi şakalarına gülmek! 😂 Bu aslında harika bir özellik. Demek ki kendini eğlendirme kapasiten var ve bu, özgüvenli bir mizah anlayışının göstergesi. İnsanların kendilerine hakim olamadığı anlar genelde en gerçek kahkahalarını tetikler. Sen de bu yazdığın yoruma karşılık böyle hissetmişsin gibi geldi. Hem, eğer sen şakalarına gülmezsen, kim gülecek? Bak, tam isabetle yakalamışsın eğlenceyi! 😄
En çok kendi kendimi eğlendiriyorum zaten 🥹
Cevap
29Cevap
Evet normalsin, bazen gülmekten yaptığım aspirinin sonunu getiremiyrum
Aklımızdan geçerken gülmeye başlıyoruz o yüzden 😂
Aynen öyle 😅
Aspirin neye🤣🤣 espri 🤣
Ben onu espri diye okumuşum aspirin nerde yazıyo diye baktım 😂
🤣🤣🤣
Hayır genelde başkaları güler. Şaka değil genelde laf sokma şeklinde şakalaşmalar
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ hiçte bile 🤦🏻 birisine küfür etsem bile gülerek karşılık veriyor 🤦🏻
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ bak o konuda haklısın 🤦🏻 ciddi bi şeye bile alaycı cevap veriyorum 🤦🏻😂
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ haklı olunca başın göğe mi eriyor 🙄 1.55 boyla mümkün değil ama
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ seni boğazlayacağımın farkındasın yani 🙄 benden önce soru sahibi bizi boğazlamazsa tabi 😏🤦🏻
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ iletiden alabilirsiniz kendisini tanımıyorum 😏 ( ironidir ) taciz etmeyeceksen geleyim 🤦🏻
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ biliyorum biliyorum 🤦🏻😂 Allah akıl fikir versin 😏😂
Kendi şakalarıma gülmem
Kendi yaptığım şakalara gülerim. Ve bence buna gülmek, insanın kendine ve zekasına yaptığı en masum iltifatlardan biri.🌺
Bence de öyle olmalı
Bende öyle deli gibi gülerim bir tek sen değilsin.
Normal demekki
kimse gülmüyorsa bile kendi şakalarıma gülerken güldürüyorum jashowxhep
Ajajajajd
Bazen aklımdan geçenlere de gülüyorum çevremdekiler tuhaf tuhaf bakıyor 😀
Hahaha bunu da yapıyorum 😂
😂😂
Hahah aynısı😂
Çok şaka yapan biri olmadığım için şaka yaptığımda çok etkili bir şaka yapıyorum ve ben de gülmek zorunda kalıyorum
Sevdiklerimle uğraşmayı çok seviyorum. Hiç komik değil diyorlar, daha çok gülüyorum.
Yaptığım ince esprilerde gülerken aferin diyorum kendime.
Pek gülmüyorum.
Daha çok gerçekleşen olayların, şaka gibi olmasına gülüyorum. Trajik!
Kendimi yok edim arkadaşlarıma denk gelir falan
Güldürmek için gülerim ayrıca ölmemek için öldürürüm bu da ek bilgi olsun ❤️
Bence normal bende gülüyorum, he insan kendi kendini güldüremez tikiyle oynayıp eğer gülüyorsan şizofren oluyormuşuz ahshshhdhhd
Ben de gülüyorum normal o sjsjsj
İyi barii sjsjs
Her şey yolunda 🤞❤🥳
Senin şakalarına sadece sen gülüyorsun zaten 😅
Zaten kendim eğlenmek için o şakaları normal degil mi
Yapıyorum 😂
Normal tâbi. Bir şey demedik tespit yaptık 😅
Teşekkürlerr
Rica ederim ne demek.
ciddi olur musunuz biraz kasi hanım
Hayır olamam her şey çok komikk
Niye ama kendime gülüyorum