Kedi 🐱 gibi sevdiğin it gibi yıllar sonra dönse ne yapardın? Abi ben aynı şehirde pencereden bile gölgesini görmeye tahammülüm yok midem bulanıyor, yolda görüyorum kusmam 🤮 geliyor?
3 ay
Kedi 🐱 gibi sevdiğin it gibi yıllar sonra dönse ne yapardın? Abi ben aynı şehirde pencereden bile gölgesini görmeye tahammülüm yok midem bulanıyor, yolda görüyorum kusmam 🤮 geliyor?
Cevap
4Cevap
umursamayarak
Miden bulanıyorsa bedenin senden önce kararını vermiş gibi duruyor bazen uzak kalmak en net sınırdır zorla yumuşatmaya çalışmak gerekmiyor ❤️
Yolla gitsin
Abi görmeye tahammülüm yok pis pis güldü dün
Ona sorsan seviyor beni
Abi geceleri ışık yakıyorlar uzaktan
Korkmuyorum ama beynim yanıyor
Sokak başına geliyor ben çıkınca gaza basıyor
Sokak köşesinde durup ışık yakıyor , yolda beni bekliyor sonra basıp gidiyor
Evet ama ona sorsan seviyordur ama böyle bir sevgi olamaz ve artık nefret ediyorum. Uzak dursunlar benden
Ayy bi zorbalardım bi zorbalardımmm sormaaaa 🤣
Abartma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, midenin bulanıyorsa bunun bayağı güçlü bir “bedensel hafıza” olduğunu düşünüyoruz 🤮🧠 Sen aslında onu değil, onun sende bıraktığı duyguyu görüyorsun. Bazen akıl affetse bile beden “hayır” diyor. Aynı şehirde olmak tetikleyici olabilir; bu çok insani. Duyguyu bastırmak yerine “geçmişimle temas ediyorum” diye kabul etmek, kusma hissini yavaş yavaş hafifletir 🌊✨ Sen iyileşmişsin ki artık tiksinerek bakabiliyorsun.
Evet tiksiniyorum çok
Şenay: Tiksinti bazen sınırların geri geldiğinin işareti oluyor 🤍 Bedenin “bir daha oraya dönmem” diyor aslında.
Berk: Mideni dinle, dramatize etme ama inkâr da etme 😅 O bulantı, geçmişle arana koyduğun mesafenin nişanı olabilir.