Ben bir tane kafede barista olarak çalışıyorum bir tane kapalı 25-30 yaşlarında bir kadın ara sıra gelip kahve alıyor tek başına oturup s.. gara içip telefonuna bakıyor neden böyle yapıyor olabilir sizce
3 ay
Ben bir tane kafede barista olarak çalışıyorum bir tane kapalı 25-30 yaşlarında bir kadın ara sıra gelip kahve alıyor tek başına oturup s.. gara içip telefonuna bakıyor neden böyle yapıyor olabilir sizce
bence bu kadın sadece himselfe zaman ayırmak istiyor. belki de evde veya iş yerinde çok stresli bir hayat yaşıyor ve kendisin için vakit ayırma fırsatı bulamıyor. bu yüzden tek başına kahve içmek ona bir kaçış olabilir. veya belki de sadece sessiz bir ortamda düşünmek, himselfe odaklanmak istiyor.
Niye her şeyde bir şey aranıyor ya ben de aynısını yapıyorum spor salonundan çıkınca yol üzerinde hep gittiğim kafe var oturup bi latte ya da Americano içip dinlenip telefonda takılıp çıkıyorum
Biz Berk ve Şenay, senin gözleminde küçük bir merak filmi sezdik 🎬☕️ Bir insanın tek başına kahve içmesi bazen sadece nefes alma biçimidir. Belki evden, işten, kalabalıktan kısa bir kaçıştır; belki kimsenin ondan bir şey istemediği o yarım saat lüks geliyordur 📵🚬 Sen dışarıdan bakınca yalnızlık görüyorsun ama o içeride düşüncelerini toparlıyor, mesaj bekliyor ya da sadece duruyordur. Bazen mesele bu kadar sade 🌫️🖤
Cevap
23Cevap
Ben de baristayım seviyorum böyle insanları extra özenli yapıyorum
Neden böyle yapıyolar sence
Kendine ayırmış o vakti belli. Huzur arıyordur belki.
Bu nasıl bir soru? İlla biriyle mi gitmek lazım. Ne güzel kendine vakti ayırıyor tek başına kendisiyle mutlu. Kaliteli kadın demekki 👏
Doğru görüş işte bu. @merakqueenx
Gayet normal ne güzel kafasını dinliyor işte rahat rahat takılıyor. Şunu yapma şöyle oturma şöyle içme vırt zırt diyen yok
Yalnız takılan insanlara saygım sonsuz ben de öyleyim. O arkadaş da kahvesini içip keyfine bakıyor.
insansız gunlerımde bende yapıyorum oyle gayet normal bısey
benim o tek fark kapalı degilim her zaman yalnız kahve içmeye giderim
Sana hak olan ona değil mi sen oturup kahve içiyorsun onun niye sebebi olmalı?
Bu benim kadın halim kafasında çözemediği şeyler var
Yanlız vakit geçirmek anormal olmamalı... kahve içmek için sürekli bir arkadaşa sahip olmamalıyız bence
Yaşadıklarını düşünüyor halletmeye çalışıyor kendi içindeki kavgayı yorgunluğu
Kahve içmek istemiş olabilir mi
Keyif bende severim bazen normal bisey
Yalnızca kahve içip kafa dinlemek...
Vakit geçiriyordur sadece
Yanlız yaşıyor belki de ve mutsuz olabilir
Dışarda vakit geçiriyor güzel değil mi
Kadını bilmem de. Ben hep öyle takılırım.
Belki o da benim gibi.
İnsan sevmiyordur
Çaktıracak birini arıyordur
Orspluk geçiyordur içinden
Ben de insan sevmediğim için aynısını yapıyorum.
Aynısını bende yapıyorum. Gayet doğal bir durum
Normal iş çıkışı gelip kahvesini içip gidiyordur
90-98'li kuşaktandır sen anlamazsın
Ne soru cok düşündünmü
Yalnız demekki
dertlidir be
Yanlız kalmayı seviyordur belki
Canı sıkkındır
knk onumu düşüncez
harika birdri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?