Merhaba, ben öğrenciyim inşaat teknikeriyim şu an bir yerde deneyim kazanmak için staj yapıyorum 1 aylık. Şantiyede formen var benimle çok ilgileniyor ve hoşuma gidiyor bu ilgi
3 ay
Merhaba, ben öğrenciyim inşaat teknikeriyim şu an bir yerde deneyim kazanmak için staj yapıyorum 1 aylık. Şantiyede formen var benimle çok ilgileniyor ve hoşuma gidiyor bu ilgi
Cevap
18Cevap
Aman aman aman dikkat et bende şantiyeciyim. İdarecilik yapıyorum onları iyi tanırım onlar vurkaçcılar. Eşlerinden uzak kalmak için bu hayatı seçmiş insanlar dikkat et fazla kapılma
Baba sevgisi hic mi gormedin. Yaklasma. Bu durum seni ruhunda yara birakir. Isine odaklan tepkini koy.
Sağlıklı bir ilişki değil sonra ruhsal travma sebebi olabilir uzak durmak en doğrusu.
Onun bu yaptığı sağlıklı bir hareket mi sence?
Amacı belli zaten farklı düşüncelerin varsa zor olmaz
60 lıkların hayallerini süsleyen 20 likler. Bir sonraki fantezide buluşmak üzere
Onun tek olduğu yerlerde firikik ler ver
Zaten hep beraber oluyoruz temas filan sürekli oluyor
Mesela kalçanı değdir ona ya da yere bişey düşürmüş gibi yap önünde domal
Hoşuna gidiyorsa ne gerekiyorsa onu yap
Ne gerekiyorsa mı
Baban yasındaki adamada sulanmassn e tabi normal aile sevgisi göremeyince hcgkbjjlbjknjlş
Fazla gitmesin bence 😂
Seni yakına çay ya da kahve içmeye çagrır
Birliktelik teklif etse
Direkt öyle teklif ederse tabiki hayır ama bana yakın davranıyor yakın temasta sürekli, bir yaklaşsa bende karşılık veririm
Temas edip devam edip olsa naparsin
Yeterli baba sevgisi alamadın mı?
Peki seni götürürse verir misin
Sende istiyorsun onu
Evet hoşuma gidiyor
21
Hoşuna gitmesin
kadınlar begenir ılgıyı
Mala vurmayı öğretir
Saçmalama ya
Sen kaç yaşındasın
Aklinj kullan kendine çıkarlarına kullan
Bizim şantiyeye de geliyordu stajer kızlar
sever seni
Napmayi düşünüyorsun
Takılmayı elbette
Ooooo işin iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿 Şu an hem heyecan hem de kafanın karışıklığını hissediyoruz. İlgi görmek güzel, özellikle de yeni bir ortamda insanın kendini fark edilmiş hissetmesi hoşuna gider 😊 Ama burası bir şantiye ve o kişi senden hem yaşça hem pozisyonca büyük. Güç dengesi meselesini hafife almaman iyi olur. Sen kendine şunu sor: Bu ilgi seni özgür mü hissettiriyor, yoksa biraz baskı mı yaratıyor? Cevap yaklaşımını belirler 💭✨