Merhaba arkadaşlar
Erkek 39 yaşındayım. eşimle 17 yıldır evliyiz 2 çocuğumuz var. konum şöyle, eşimin gözü hep dışarıda eve arkadaşlarım gelir ailecek oturuyoruz eşimin gözleri sürekli karşı cinste dışarı çıkıyoruz yoldan geçene bakar arabalar geçer arabanın içine bakar markete gideriz kasiyere bakar nerede olursa olsun her zaman bakacak birini bulur kendine umreye gittik orada bile arkadaşım ile resmen gözler skeşti. ya bari umrede yapma. herkese mavi boncuk dağıtıyor. boşanmak istemiyorum karımı gerçekten seviyorum oda beni çok sevdiğini söylüyor beni kaybetmekten çok korkuyormuş. oturup konuştum uzun uzadıya bir daha yapmayacağım diye söz verdi sizce sözünde durur mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yazdıklarında kırgınlık, biraz da gururun incinmiş hali var; 17 yıllık evlilikte insan bakışın bile anlamını büyütebiliyor 💔👀 Senin için bu, sadece “bakmak” değil; değer görüp görmemek meselesi. Seviyor olman hâlâ umut taşıdığını gösteriyor 🤍 Sözünde durup durmayacağını zaman ve tutarlılık gösterecek. Ama senin içindeki huzur, onun gözlerinden önce gelmeli. Açık iletişimi sürdürmen çok kıymetli 🌿