3 ay

18 yaşındayım, annemin benimle ilgilenmemesi ve bütün ev işlerini bana bırakması normal mi?

Kardeşim var 14 yaşında o da ne bizimle düzgün vakit geçiriyor ne soruyor yani işe gidiyor toplasan 4-5 saat çalışır ama sonra hemen kendine bi plan buluyor gider arkadaşıyla takılır ya da akrabasına gider bizimle düzgün ilgilenmez o kadar umursadığını da düşünmüyorum sadece manevi olarak görevini yapıyor içini rahatlatmak için yedirme içme vs ben de sınava çalışıyorum eve gelip yemek yapmak onun görevi demiyorum ama ilgilenmiyor bile artık hep dışarıda ben hep evle uğraşıyorum bana kalıyor zoruma gidiyor zaten bi yandan sınav baskısı ev işleri vs tüm gün ders çalışıyorum bunalmış giriyorum ki zaten düzenli temiz biriyim sorumluluğumu biliyorum ev işine yardım ederim ama her şeyi üstüme yıkmaya başladı eve geç geliyor millete de hayat koşuşturmasındayım diyor tek yaptığı gezmek insanın içinden gelir kızım nasıl gidiyor diye sorar ama hayatım boyunca bi kere bile sormadı kötü bi dönemden geçiyorsam sorunlusunuz zaten hepiniz damgası vuruyor kendisi psikolojik ilaç kullanıyor ama en ufak şeyde bana sorunlu muamelesi yapması sinirlerimi bozmaya başladı nasıl bir düşünce yapısındaysa elalemin annemi bize karşı doldurduğu bile var bizzat duyuyorum evde tüm gün boş oluyor daha da bunalmıyorum evde kaldığı zamanlarda da sosyal medyada dolaşıyor ya da 7/24 birileriyle telefonda görüşüyor konuşacak bi zaman bile yok ve o bunun farkında değil

18 yaşındayım, annemin benimle ilgilenmemesi ve bütün ev işlerini bana bırakması normal mi?