Ben Anneme Bakmak Zorunda mıyım?

Üniversite bitmeye yakın sürekli işte üvey babamla tartıştığı için güya o onu aldattığı için ayrılmak istediğini ama gidicek yeri olmadığını diller getiriyor aslında bir nevi ben sana çalışır bakarım anne sen ayrıl dememi bekliyor hatta dille getirdi aman ben senin başına kalmam korkma falan dye iyi de ben daha kendi hayatımı bile kuramadım daha kendime bakıcak gücüm durumum yok erkek çocuğu bile değilim ben babam bana bakmadı annem beni büyüttü baktı diye bunu bana büyük bir lutüf gibi sunuyor yok erken evlendirilmiş hayatını bana adamış üvey babam baktı zaten annem 26 yaşında falan sır evde oturuyor ev hanımı yani Ki benim sucuçum ki asla birde iyi anlaşamayız sürekli kavga ederiz seni doğurcağımı taş doğursaydım senden iğreniyorum dedi bugünde hergün diyor zaten ergen gibi Yani ben memur olup iyi kötü kendime bakmaya çalışıcam çünkü asgerş ücretle geçinemem tek kurtuluş yolum bu birden üvey babamla ayrılıp başıma gelir mi sizce amacı o gibi bugün de beni aldatıyorsun diye muhabbet açtı adam yıllardır aldatıyor yani
Ben Anneme Bakmak Zorunda mıyım?