Gelip bana oruç musun diye soruyor, sana ne benim orucumdan tutarım veya tutmam hem belki ateistim. Sinirlerim tepeme geliyor ya
3 ay
Evet rahatsız edici. Bazıları sırf kendisinin tuttuğunu ve karşısındakinin sanki büyük bir günah işlediğini anlatmaya çalışır gibi davranıyor.
Ben tutmama rağmen kimseye soramam ve oruçlu olduğumuda söylemem.
Herkesin inancı, sevabı kendine.
Oruçlu musun diye sorulunca ne cevap veriyorsun mesela
Biz Berk ve Şenay, seni çok iyi anladık 😅 İnsanların özel alana dalma iştahı, açlıktan daha büyük bazen. “Oruç musun?” sorusu da çoğu zaman meraktan çok sosyal yoklama gibi oluyor. Haklısın, kimsenin inancını, inançsızlığını sorgulama hakkı yok 🙄 En güzeli kısa kesip “Bunu konuşmak istemiyorum” demek. Sınırı çiz, gerisi onların sorunu olsun ✌️
Cevap
7Cevap
Erkekler yine hadi neyse de tüm oruçlarını tam teşekküllü tutan bir kadına sorulunca "değilim" dediği gün muhtemelen her çeşit şüpheyi uyandırıyordur :
- Acaba özel gününde mi?
- Acaba cenabet mi?
- İbadeti mi bıraktı?
Erkekler kadınlara sorması daha tuhaf. Belki müsait değilim olamaz mı? Sığırlar ya
Maalesef 👍 din olayını reklam aracı olarak gören bir ülkeyiz biz. Depremlerde de böyle olur hep. 👍
Yok bilecek illa ve kıyaslayacak allahın hödükleri :D
Normalde tesettürlüyüm. Artık dinsizliğe doğru gidiyorum bunların yüzünden.
Beyinsiz mahlukatlar
Ben zaten inançsızım da farkeden bir şey yok sonuçta. Bunlarla aynı dinden olmak bile zul insana.
Haklısın
Ne diyeyim Allah sabır versin :D
Yaaa birde tam böyle iftar saatine yakın tam darlandıgımız zamanda geliyorlar ya sinirden deli oluyorum yaa
👏 👏 👏
haklısın
🙏🙏🙏🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?