Hangisi sizin favoriniz arkadaslar?
Mercedes mi
Bmw mi?
Mercedes mi
Bmw mi?
Mercedes
Bmw
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bilmediğim araba yok, bir galerici olarak veriyorum cevabımı. BMW başkadır.
Mercedes cevabını verenler kulaktan dolma bilgilerle bu cevabı verirler. Eşinde dostunda Mercedes vardır, bir iki kez binmiş hasta olmuştur. Dikkat ettiysen parayı sonradan bulanların hepsi Mercedes'e biner, çünkü artık parası vardır ve "ağa" olduğunu düşünür ve ilk fırsatta bir Mercedes alır. Yalnız şunu bilmez, bir BMW'nin masrafları daha ağırdır.
Derler ki Mercedes bir numara. Neye göre, kime göre? Sürat, güvenlik, karizma ne istiyorsan BMW'de daha fazla.
Bir Mercedes sizi yarı yolda bırakır, karlı yokuşta durduysanız halı yutarsınız. Iki şeritli yolda konvoy tır sollamak isterseniz riskiniz daha fazla, geç hızlandığı için canınızı Karşıdan gelen Arabanın Altında bulabilirsiniz. BMW ile viraja daha sert girebilirsiniz, çünkü BMW bunun için tasarlanmıştır. 200'le Şerit değiştirebilirsiniz, Mercedes bu harekete ani tepki verir. Farkı anlatarak bitiremem uzun lafın kısası.
BMW'nin birkaç kötü yanı vardır. Yakıta acımaz, kataloğunda 100km/12lt yazan bir 320i sizin performansımıza göre 18-20 litre yakabilir. Yetkili servis bakımlarında parçaları ve rutin bakımları masraflıdır. BMW narin arabadır, zengin arabasıdır asfalttan çıkmayacaksın sensörleri arızalanabilir ses çıkarabilir.
Neyse çok yazdım, tercihim BMW.
BMW tutkudur
Mercedes tabiki :) çok romantik bir kere...
hikayesi vardı bunun mercedes ile bmw yarışa girmişler arkadan murat 131 geliyormuş muhabir helikopterden yayın yapıyormuş inanılmaz sayın seyirciler murat 131 bmw ve mercedese meydan okuyor diye :D şu an yarım yamalak böyle hatırlıyorum :D
Aşk üç harflidir BMW
Cevap
148Cevap
Mercedes derim. İkisinide uzun süre kullandım, Mercedes'in sadece collision prevention assist özelliği bile yeterli desem yeridir. Mercedes'in hamburg fabrikasında girişte büyük harflerle şu yazılıdır "Only GOD can make better than us" Sadece Allah bizden daha iyisini yapabilir der, mercedes :) Mercedes beni bir kaç defa ciddi kazalardan kurtardı, 50-60 arası gidiyordum, birinde önüme çocuk atladı ve ben başka bir yöne bakıyordum o anda, kendime gelip kafamı kaldırdığımda, araba zaten durmuştu ve uyarı devredeydi, bas sistemi ile öyle bir fren yaptıki kafamı kaldırdım, önümde bir çocuk dona kalmış bana bakıyor, aynen reklamlarda olduğu gibi oldu. Ben fren pedalına dokunmadım bile. Bu özelliği ne bmw'de nede audi'de gördüm.
Bence de arabalar ikiye bölünür, mercedes ve digerleri, cünkü bmw araba degil, bir yaşam biçimidir. Mercedes'te şöför koltugunda oturursun, arabayı 70% sen kontrol edersin, diger 30%u arabanın kendisi yapar. Öncelik arka koltukta oturanındır, her şey onun rahatlıgı icin planlanmıştır. Bu konudada cok başarılıdır, hakkı yenilmemeli bence. Bmw'de ise kontrol 95% şöfördedir, şöför ne derse araba onu yapar, gaz ve direksiyon tepkisi mercedese nazaran daha hassastır, dikkat ederseniz bmw'de orta konsol sürücüye dönüktür. Her şey sürücünün zevk alması için planlanmıştır. O da kendi alanında cok başarılıdır. Hakkı yenemez. Hangisini alırdın derseniz, bmw bana daha cok hitap ediyor. Biri konfor konusunda liderdir, digeri sürüş zevkinde. Kıyaslamak dogru degil bence.
ikisi de superdir. En pahal; segmentde Mercedes daha pahali yani 10 milyon dollara Mers vardır. Düne gibi dünyada en pahalı BMW price fiyatl 800 000 dollara idi, Çimdi bence 4 milyon civarında BMÜ vardır. ben de bu iki arabadan hangisinin daha iyi oldugu konusunda yıllarca düşünmüşüm. bir kaç gece araştırmalar apardım ne varsa okudum forumda yazılanları inceledim. Yani böyle bir fikir vardır o da çıktı ortaya-en super comfort istersense o zaman hep Mercedes deyeceksin en iyi yürüyen ve idare olunan kullanmasından zevk alacagın araba istersense bu BMÜ dir. Ama bir şey de var yani comfor bakımından Mercedese rakip olacak çok brendler vardır da ama BMÜ ye rakip olacak firma olsa da ondan iyisi yok. Bence dünyada en çok sevilen araba BMÜ dir. Ben her ikisini severim illa da Mercedesin SLS GT AMG ve BMW X5 x6 ve M8 serileri
sizin bmw diye öve öve bitiremediğiniz marka daha adam akıllı süpersport kategorisinde araba üretemiyor neyin kafası bu. mercedes s class ve mercedes in v12 biturbo motorlu arabaları yeter sadece. bmwymiş. bmw gitsin adam akıllı süpersport araba üretsin. Ayrıca a 180 de ve titan da kullandığı reno mtorları mercedesin tamamen küçük hacimli, motor üretmeye erinmesinden dolayı olmuştur yani mercedes üretemediği için renoyla ortaklık diye bir şey yok. f1 yarışlarında bile tutunamayıp geri çekilmiş bir markadır bmw. bmw diye şişirdiğiniz marka sadece görüntüsü için tutulmuş olup motor gücü artı performans olarak hiç bir mercedes modeliyle kapışacak düzeyde arabaları yoktur. bmw nin en kral arabası m6, onun da girin bakın youtube da audi r8 nasıl toza boğuyor.
Bu arabadan ne beklediğine bağlı. Beklediğin performan ise Bmw. Ama ben bu parayı veriyorum 20 sene bu arabaya binerim dersen Mercedes. cünkü hem daha sağlam hemde yeni kasa çıkma süresi en uzun arabalardandır. Bmw 5 senede bir yeni kasa çıkartır. Çabuk eskitir kasayı.
bir söz vardır, mercedese binen sakinlesir, bmwye binen agresiflesir diye.
Bmw araba değil mersonun yaninda. Kullandığı aks route , kayış , makara parçaları vs. Mazda bile bir konuda bmwden iyidir.
Ben ikisininde high wisard araçlarını bizzat kullandim. İkisi de arkadan itişli sansiman olmasına rağmen bmw de gaza basmak Koca popolu kadın gibi arka yi toplayamazsin.
Mersoda gaza basmak keyiftir, seni urkutmez, nasıl ivmelendigini anlamadan 150 yi görmüş olur sun.
Diyorum.
mercedes.
bmw falan hikaye. bir reklam vardı.
viraja bmw 120 ile giriyor. takla atıyor tabi.
sonra mercedes giriyor. o rahatça o hızda virajı geçiyor.
sonra yazı. bmw sağlamdır merceedes döner:)
bir de şunu izleyin:)
Amacım konfor ise kesinlikle Mercedes ama A serisi değil CLA değil bunları Mercedes'ten saymak hakarettir, mesela BMW 3 serisi F30 sınıfında lider muazzam kusursuz bir araç ZF8 şanzıman olsun 2.0d motoru olsun malzeme kalitesi izosu v. s kusursuzdur ama bir üst segmente çıktığımda BMW'de 5 karşılıyor Mercedes'te E tabi ki Mercedes E derim çünkü BMW 5 serisi iğrenç bir araba bu seçimi direk şu diye veremeyiz
Tabi ki Mercedes. Şimdi çok detaya girebilirim ama kısa ve öz bir şekilde Mercedes deyip geçeyim. Mercedes bir başkadır. Bmw kaliteli otomobiller üretebilir ama Mercedes çok daha kaliteli otomobiller üretir.
Audi yok malesef
Varsa yoksa audi ya ! Başka bir şey! Duygularima tercuman oldun,)
Ikisinide uzun. sure. kullanmis birisi olarak sunu. soyleyebilirim ki bmw tek gecelik ask gibidir sifir aldiginda o heyecanini duyarsin ama kullandikca keyfi azalir, mercedes ise evlendigin kadin gibidir bir omur ayni yastiga bas koyarsin
Bmw tek geçerim , yenileride lazım değil carphotos.cardomain.com/.../6299140001_large.jpg
Sağlamlık dersen Mercedes, sürüş keyfi dersen BMW...
Türkiye şartlarında yollar genelde bozuk olduğu için Mercedes idealdir ama tercihim her zaman BMW'den yana.
Mercedes 😍 ahanda bundan 😁 https://i.hizliresim.com/lkQV1r.png
Cla ;)
araç budur gerisi fıss
https://hizliresim.com/gkPB02
Arabalar ikiye ayrılır mercedes ve digerleri
BMW önde anca kendinizi avutun :D AAS:FSAG:SADFGA
Bmw de fena değil ama ;)
Renault motorunun f1de ne kadar başarılı olduğunu izleyin o zaman
Abicigim git arastir belliki anlamiyorsun bu islerden ayrica mercedes a ve c serisinden ibaret değil cls s e sls sl cl clk slk b vs..
F1 örneğini renaultun kötü motor uretmedigini belirtmek icin söyledim. Iyi akşamlar
bmw gitsin audi ile porsche yi öpsün de ondan sonra sıra mercedes e gelir. arabadan bir b*k anlamayan adamlar gelip burada bmw fanboyluğu yapıyor ya deli oluyorum. bmw daha mercedes s class gib, ya da sls gibi süpersport araba üretsin ondan sonra gelsin öpsün mercedes i. dünyanın en eski motor üreticisini yenecekmiş çakal bmw.
I8 el arabası oluyor heralde. S dediğin araç içinde supersport demen yanlış bir tabir. Detaylı bir şekilde coupesini işin içine sokarsan o araca spor dersin. Onun dışında S dediğin klasman bildiğin bir makam arabası.
Anlatta öğrenelim bakalım araçları senden. Hatta test videoları filanda bekliyorum.
s class a süpersport demedim ben bu bir. ikincisi ise i8 dediğin araba elektrikli kardeş araba cahili olduğun buradan belli. bmw i8 elektrikli 130 beygirli bir araç mercedes sls v8 6.3 motorlu tam bir süpersport arabası. bmw dediğin marka uçak üretmeye çalışıp onu becerememiş bari bizde çarkımızı bu sektörden yürütelim diye laf olsun diye otomobil sektörüne girmiş bir markadır.
bmw daha mercedes s class gib, ya da sls gibi süpersport araba üretsin.
Bu cümleyi sen kurdun ben kurmadım. S CLASS GIBI.
I8 motoru sadece elektrikli bir motor değil. Yanında 360 beygirlik bir benzinli motoru daha bulunuyor aracın. Kısmi veriler ile amg gt 63 serilerine yetişemese de aralarında 0.5 saniye filan bir fark var. Buda bir elektrikli araç için çok ciddi bir başarı.
yahu cümleyi yazarken yazmayı unutmuşum işte. mercedes s class f segmenti lüks bir sedandır. rahatladın mı. ayrıca boşuna heveslenme bmw markası bile mercedes ile f segmenti lüks sedanda ve süpersportta başa çıkamadığını kabul etti. bmw gitsin renoyla citroenle falan kapışsın onları yener ancak. almanyanın ve dünyanın üç devi var o da porsche mercedes ve audi dir. gerisi fasa fiso. bmw ymiş. tırt.
mesele fanboyluk olsun diye reklam olsun diye o arabaları galeriye koymak değil, o arabaların özelliklerini ve gelişim sürecini bilmektir bilmiyorsan sana bunu öğretebilirim.
eyvallah.
o bir zamanlardı. eğer binek tipi bir araç olarak düşünüyorsan kötü araç kalması neredeyse.
Mercedes e binmeye herkesin gücü yetmez :)
hayir arabalar ikiye ayrilir 69 model Chevrolet Impala ve digerleri...
Bu iki markayı da aynı ülke üretiyor neyin kafasındasınız siz :D :D
Renault benim için belki daha sonra onlar olabilir ama ne mercedesi nede bmw yi sevmiyorum o sınıfta audi bentley cadillac gibi arabalar daha çok ilgimi çekiyor
Bmw zengin mercedes sonradan zengin olanlarin arabasi
alakası yok
Mercedes görmüşlerin bmw sonradan görmüş çakalların :) doğrusu bu
Tam tersi
Mağlesef bizim ülkenin en lüks arabası BMW ile mercedes... Herifler bugatti lamborgini kapıstıradursun.. Yinede BMW derim ve BMW mizde var Şu an
Arabalar ilgi alanıma girmiyor :) Binip gidiyorsun işte, hepsi aynı bana göre. Sadece Wosvagen beetle'ları sevimli buluyorum :)))
Ama bmw mercedes prestij
Benim için bir farkları yok :D
İkisi arasında bir tercih yapacak olsam Mercedes olurdu bu. Fakat genel anlamda orta düzey arabalarda Audi'yi tek geçerim :)
Bmw 45 yaş altı için her zaman idealdir..
Anket'te ne kadar Bmw desem de, Mercedes başka bir dünyadır. (S-Class için geçerli)
Mercedes e binenlerin %80 i keko bmw prestij musterilerden biliyorum
Baba parasıyla gelen genç müşteriler bmw tercih ediyor sadece
Ne alaka tam tersi tüm iş adamlarinin mercedes i var
O eskidenmis şu an genelde brokratlar politikacilar ve tekstilci is adamlari kullaniyor. Genc nesil bmw ci
Babam muteahhit is yerindeki herkes merso kullanıyor yanlışın var
Mercedes tabiki sıralamalarda bile en çok arıza çıkaran araçlar arasında bmw 9 sıradaymış o derece vasat :)
Mercedes in S serisi hariç her serisini kullandığım için ben tercihimi Mercedes ten yana kullanıyorum
Mercedes bir yasam bicimidir.. ondaki spor arabalarin hastasiyim ya. kalite akiyo her yerinden. bmw de iyidir ama mercedes kadar degil.
arması yeter
www.mailce.com/.../mercedes-benz.gif
İki arabamıda seviyorum :) İkisininde Tarzı Farklı Benim İçin Ayırt Edemem Evlatlarım onlar benim :)
https://i.hizliresim.com/blP1rG.jpg
İkisi de değil. Tek Aşk Volvo. Bir de Volvo v40 cross ise fena... 😍 😍
Kişisel olarak BMW seviyorum ben de. M4 F82 falan güzel modeller ama şu anda Lexus'tayız. O da güzel.
Mercedes tabıkıde bmw nedır ya :D çakal arabası bmw ADAM arabası Mercedes-benz
BMW BMW BMW sonuna kadar BMW. Birkaç sene içinde bir tanesine sahip olacağıma eminim.
Gökteki yıldızı Tanrı yerdekini biz yarattık. (Karl Benz)
Mercedes'ciyim, her türlü modellerine bindim, ama BMW'ye hiç binmediğim için bu soruda oy kullanmıyorum 😊
Bir şey olmak istiyorken BMW'ye binersin; bir şey olduğunda ise MERCEDES'e..
Dışı bmw olsun ici mercedes konforunda olsun yeter :)
Bmw daha önce uçak motoru ve mutfak robotu falan üretiyordu
Sonradan araba üretmeye başladı
Soruya gelirsek
1 mercedes
2 bmw
3 audi
Favorim BMW
Mercedes Yeni Kasayı Görmeyenler BMW Diyor. Uçak Uçak
dünyadaki bütün araba üreticilerinin uyması gereken bir standart vardır. mercedesin sadece kendi strandardı vardır
Baska marka mi kalmadi cadillac jaguar aston martin dururken bmw ne l*n gulerler adama
Doğru dur
Merso bmw rüyam da bile göremem hayalin bile bir şeysi var :D
Önünde yıldızı olmayan arabaya o kadar para vermeyin :)
Yıldızzz herzamn candırr cannm mersocuyz kardes c 180 amg;)
Valla harika bir şekilde yanlayabildiğim için BMW diyorum...
mercedes benz ilk motorlu aracı yapmış neyin kafası bu :) merso tabi ki :)
Babadan gören mercedese sonradan gören bmwye biner derler
Ya şimdi bir laf vardır Yıldıza rütbe sorulmaz diye :) Yalnız e36'cı olduğumdan Bmw demek zorundayım :D gönül Mercedes'ten yana :)
Mercedes ne ile bmw ne arasinda secim yapicaz simdi bana mercedes c 180 ile bmw m5 desen m5 secerim
Ayni segment ya da genel olarak
Genel hacimle bakalim mercedes reno ile birlesti hatta yeni modellerinde motorlar renodan diye duydum o yuzden bmw derim test suruslerinde daha iyi segment olarak hatta porsche 911 carrera turbo s ile m5 in vardi videosu m5 iyiydi
Yok kardo öyle bir sey yok yanliş
İğrenç;-)
Zevkler tartışılmaz saygi duyalim
35'e kadar BMW
Sonrası keyif tabii ki Mercedes ;)
İkisinide sevmem. Lamborghini nin altın da bir arabaya binmem :/
valla passat da işimi görür. yükseklerde gözümüz yok :/
bence araba dedin ici genis olmalidir mesela VW gibi
Arabadan anlayan mercedesi seçer bakımdan bakıma gidersin tamirhaneye. özentilerde bmw seçer.
şıklığa önem veriyorsan performans seviyorsan agresisen BMW
godamansan Mercedes
Hangisi olursa artık onu binerim
Şıkları görmek için B'ye tıklıyorum.
Mercedes daha kaliteli... bmw nin 1 tek dış görünüşü var
Bmw gençlere, Mercedes orta yaş üstü insanlara gider.
Mercedes'in spor modelleri hariç çoğu dede arabası gibi geliyor bana.
bmw daha havalı duruyor ama mercedes 10 gömlek üstün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar