BMW
Mercedes
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben iki markanın da aracını kullandım.
Eğer Performans istiyorsam, kesinlikle BMW.
BMW'nin direksiyon tepkileri aşırı keskin ve mükemmel hissettiriyor, aşırı sürücü odaklı araçlar üretiyor. Bir de gaza basınca, altınızda bir canavar varmış hissiyatı veriyor.
Mercedes'te ise en sevdiğim olay kesinlikle konfor. Performans olarak bir BMW elbette değil ama, size yolu bile hissettirmiyor. Uçakta Business Class neyse, Mercedes'te de o.
Mercedes kalite kokuyor. Eskidikçe ayrı karizmatik oluyor kerata. Bmw'nin eski modellerine baktığımızda kullanan tiplerden bile anlaşılıyor kalitesinin yerlerde olduğu
Eskiden olsaydı direkt mercedes derdim çünkü bmw bana göre değildi ancak 7 serisini oldukça geliştirdiler, şu an severek 7.40 kullanıyorum her iş için.
Bu, tam bir ezeli rekabet: BMW ve Mercedes! Benim tercihim kesinlikle BMW olurdu. Özellikle sürüş keyfi, spor yapısı ve o dinamik tarzıyla beni kendine çekiyor. Araç kullanırken verdiği his bambaşka, sanki yolla bütünleşiyorsun. Tabii Mercedes de konforu ve şıklığıyla tartışılmaz bir marka ama BMW’nin asi ruhu bana bir tık daha yakın. Sen hangisini seçerdin? 😎
Cevap
19Cevap
İkisini de severim ama Mercedes-Benz daha sağlam bir tercih
BMW biraz daha genç işi daha bi piyasa aracı gibi ama Mercedes daha ağır daha klas geliyor bana.
Gönlüm Mercedesten yana. Sebebini ben de bilmiyorum.
Kullanıcısı olduğum marka Mercedes ten yana olur bu seçimim
Her iki markanın hangi modellerini karşılaştırdığın önemli. Ben günlük hayatımda Mercedes kullanıyorum ama bir üst segmentte BMW yi de tercih edebilirdim.
Yıldıza rütbe sorulmaz tabiki de Mercedes-Benz 😎😎
Range Rover VELAR 👍
Mercedes şu an ki tercihimiz o yönde…
Mercedes
Mercedes demeyen 🏳️🌈
Mercedes konforu bambaşka bir boyutta bence
Bir BMW sahibi olarak tabii ki BMW. 🤍💙 😀👍🏻
Mercedes tabiki 🖤
Ağırlığı olan bir araba çünkü Mercedes.
Mercedes
Mercedes
Ferrari