Sigarayi birakinca başkasından gelen duman pasif icicilige maruz kalmak tüm birakma çabalarının boşa çıkarır mı? Hani 1 tane bile icince gerisi geliyor ya pasif iciciliktede gelir mi gerisi?
3 ay
Cevap
2Cevap
Çıkarmaz inan bıraktığında aldığin nefes uyuduğun uyku ciğerlerinin açılması hepsi oluyor pasif duman kendi içtiğin kadar etkilemez olabildiğince uzak dur
Moralimi bozan şey yakın çevrem bildikleri halde kasten hepsi 6 kişi yaktı aynı anda bırakali 8 gün oldu 4. Gün büyük krizi atlattım hiç bir şey yoktu ortada akşam üstünden beri 4. Gündeki gibi canım istiyor ama evde tüm paketleri attım çöpe yoksa baslardim.
Napicam bilmiyorum o sigara yakanlardan sonra istek geldi
Teşekkür ederim şu an 3 bardak su. ictim arka arkaya birden rahatlama geldi sanki az önce sigara sondurmus gibi oldum. Ben şuna şaştım 4. Gün şu içerek atlattım siz diyene kadar şu içmek aklıma gelmedi şaştım kaldım.
Demekki bağımlılık işte böyle mantıklı düşünmeyi dahi engelliyor insanı zorluyor.
Ben zaten 5. Güne kadar sicak sütte isteğimi bastırdı
Rica ederim işe yaradıysa ne güzel evet istek bastırınca acaba bir tane içsem ne olursan daha fazla düşünemiyorsun ama o bir tane herşeyi mahvediyor ilk günü atlatdıysam devamı gelir umarım bundan sonra bir ömür içmezsiniz gerçekten illet bir şey bende defalarca deniyorum kendimden nefret ettiriyor içmeden duramamak bırakmak özgüven de sağlıyor tekrardan umarım bir ömür içmezsiniz birdaha
2014 de 7 ay bıraktım sonra pişman oldum defalarca 3 gunde pes ettim 2016 da 7. Gün başladım.2017 de 3 ay içmedim 2028 de 11. Gunde başladım
Ama bu kadar su süt içemedim ama hatta hiç biri yoktu
Bana bir doktor dedi insanoğlu doğar doğmaz sütle beslenir dedi her canlı gibi dedi
Su değil bak süt demekki bu yeniden doğuş gibi
İlginç şekilde en kriz anında süt engelledi malum oda dünya para oldu sütte.
Sen daha önce bıraktığın dönem oldu mu?
Sana tavsiyem gunduz deneme sabahtan deneme
Aksam son sigaranı ic ertesi gunde 8 10. saat zaten temizlenmiş uyan
Zaten ilk 6 saatte kritik 6 24 saat 72 saat 96 saat son bir vuruş krizi en şiddetlisi geliyor o zaman da uyuyunca 120 saati geçiyor
Sana tavsiyem spor yapıyorsan hemen başlama emekli trabzonspor futbolcusu tanıdığım doktora git ve 15 gün sonra spora başla dedi oda zorlamadan başla hafif hafif dedi
Doktor kalple ilgili sıkıntı yok desede en az 15 gün bekle dedi
Sanırım sen spora ilgin var hemen bırak ve kardiyolojiye görün
Spor kalbi yorar derler
Bişey olmaz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Sigara bırakma sürecini hiç hafife alma, büyük iş yapıyorsun 👏 Pasif içicilik elbette zararlı, bunu küçümsemeyelim ama senin “tekrar başlama” riskini direkt tetiklemek zorunda değil. Asıl kritik olan, sigara içilen ortamlarda çok kalmamak ve kokusunu tetikleyici olmaktan çıkarmaya çalışmak. Çaban boşa gitmez, sadece kendini mümkün olduğunca dumandan uzak tutmaya bak 🚭💙