Laftan anlamayan cocuga tavır?

Oglan cocugu derdi bitmez. Benim ogulcazım 10 yaşında. Yakın tarihte apartmanı tadilat yaptırdık toplaşıp. Duvarlar bembeyaz pırıl pırıl. Benim cocugum her okul dönüşü hic üşenmemiş tüm duvarlara tekme atmış bide azmıs gibi apartmana işemiş. Kapıcı geldi şikayet etti ki sizin katta sizden başka kücük cocugu olan yok heryer 30lu numaralı ayakkabı izi bide köşeye isenmiş. Aklımız gityi. Özür diledik katımızı baştan sona babasıyla yıkadık ayakkabi lekelerini tertemiz sildik evde cocuga anlattık bu tutum yalnış ve s baya ögüt verdik. Bugun çöpü atmaya vıktim baktım kapımızdan asansöre jadar duvarlar tekme izi. Artık gözüm döndü geldim eve şiddet başladı bende essek sudan gelene kadar dövdüm. şimdi cocuga şiddet diyip sulandırmayın terlikle bikac tane attım iki yaş büyük ablası aynı gün okulu asmış ögretmeni şikayet amaclı aradı. Oda o sinir halime denk geldi onu birki yoldum. Bunlar tek sucları degil odalarını toplamaktan hasta düştüm resmen her taraf cer cop dolap katlamak kısmına girmiyorum. Tatil dönüşü ders okumamaya başladılar. Anlayacagınız bugun fiziksel temaslı ceki düzen verdim. Bizi hortumla döven annemde bana kızıyor. Ablam geldi oda anneme kızıyor cocuklarına edep ögretiyor sen ne karışıyon diye Şu an ev kıyamet yeri.

Laftan anlamayan cocuga tavır?