Ne yaptığını anlamıyorum bu çocuğun?

Bir arkadaş vasıtası ile tanıştık başta yüz vermedim mesafeliydim sonra bir istek atayım dedim ve isteği yolladım ilk mesajı o attı 3-4 gün aralık konuştuk samimiydik ama böyle arkadaş gibi değil flörttük ailesindeki çoğu kişiye beni anlattı 1 hafta falan adam gibi konuştuk tabi kapıldım sonra bu bir gün dışarı çıktı alkollu mekana gitti dönüşte bana açıldı açıktı bu fotoğraf konulsa koyucaktım ''kumarda kaybettim ama aşkta kazandım herhalde'' yazdı bende ''gerçekten kazandın mı aşkta dedim'' oda ''kazandım mı sana sormalı dedi bende''kazandın bence '' dedim ''bakıcaz kazanmasam kumarda kaybetmezdim '' dedi oda sonrasında durmadan buluşalım first date yapalım diyip durduğu için bende kabul ettim arkadaşları ile tanıştırdı arkadaşları direk yenge diye yanıma geldi mahallesini gezdirdi sonra görüşürüz haberleşiriz diye ayrıldık maç olduğu için beni erken bıraktı ama sanki diğer yandanda kalmamı istiyor gibiydi ama o sormayınca bende bişi demedim ve ayrıldık mesajlara genelde 2. yazdığımda bakmaya başladı ve günaydın yazan bebe günaydın yazmadı ikinci mesajı atınca soru çözdüğünü söyledi bugün ne yapıyorsun diye sordum ders çalışacağını söyledi ve bende buluşalım dicektim vaktimiz varken ama ders çalışıyormuşsun boş ver dedim ve onada cevap vermedi sizce düşüncesi nedir neden bir anda geri çekilmiştir?

Ne yaptığını anlamıyorum bu çocuğun?