Bu çocuğun ne yaptığını anlamıyorum amacı ne?

Geçen hafta pazar günü yolda yürüyordum motorlu biri geldi adres sordu sonra instagram istedi bende kendim aldım instagramını istek attım neyse çocuk yazdı falan filan yazıştık 2 günlük konuşuyorken annem yanımda dışarı çıkmıştık beni görmek için geldi tamam ama kolları ensesi dövmeli 1.400 takipçi 1050 kişiyi takip ediyordu bende söyledim hepsini tanıyor musun diye evet dedi neyse bende konuşmak istemediğimi söyledim tamam dedi sonra sabah tekrar yazdı yok hesabı kapatırım güven bana güvenmeni saglıcam falan filan tamam dedim diğer gün takip ettiği kişi sayısı 900 kişiye düştü bende nasılsın diye mesaj attım iyi sen dedi bende iyi dedim mesajıma bakmadı takip ettiği kişi azaldı ben sana engel olmayayım iyi geceler dedim sonra yok işte senin için çıkardım dedi bende konunun takip ettiğin kişilerle Alakası yok ama neyse iyi geceler dedim sustum görüldü attım mesajına sabahta yazmıyor musun dedi 👍🏻 bunu koydum sonrasında kesin mi dedi evet dedim sildim mesajları o zaman aynı gün hikaye paylaşmıştım hikayeme bakıp kalp koymuştu dünde hikaye paylaştım bakmadı bugün öne çıkanlara ekledim bakmış kalp koymuş takip etmeye başlamış ee seninle yazışmayı özledim kahve içelim falan dedi nerden aklına geldim hayırdır dedim aklımdasın zaten dedi güldüm of defne dedi görüldü attım öyle kaldı amacı ne
Bu çocuğun ne yaptığını anlamıyorum amacı ne?